En riktig slappardag!

Jaa idag har jag verkligen bara tagit det siesta, jag har gjort de man måste om morron, dvs ge kidzen mat, klä sig o åka på dagge, efter det åt ja min egen frulle som bestod av havregrynsgröt me äppelmos, de e fan så gott! =)

Skrivit en mathandlingslista har jag med gjort idag, men kände aldrig för att åka ner o handla på f.m, o inte lockade det något mer då Tindra kommit hem.. Åker jag o handlar med henne o Milton så har ju hon en egen liten shoppingvagn som hon kör rally med, nej men hon e ganska hajj på den, men ibland så verkar den ha eget liv, den e ju inte direkt som att drajjva en dockvagn! =)) Så de blev ingen handling idag..

Imorron har jag faktiskt inte heller några direkta planer, ja har nog blivit lite bekväm av mig sista tiden, Milton e T U N G i sin lilla bilstol nu, de e kallt o snöigt o bara så där allmänt jävla vintrigt! =/ Så ja kurar här hemma me mjukisbrallorna, yllestrumporna o på sin höjd borstat hår, make up? -Näe inte här på landet!! haha.. ;)

Jag o Tindra har faktiskt pysslat lite iaf, vi gjorde ett pepparkakshus o jag som ALLTID annars ska fixa o trixa med det så de har det där perfekta mönstret,, fina rutor runt fönstrena, o istappar.. -jag sket i de!!
Lillan fick själv hålla i kristyrtuben (jajjemen för den som inte vet finns färdig kristyr på tub numera!!) kanonbra då slipper man gegga med florsocker o äggvitor o annan äcklig ättika!
Hur lycklig som helst blev hon, att få designa sin egen villa, ja man vet aldrig kanske hon snart har jobb på ortens eget Älvsbyhus..??

Så här sitter hon in action.......... Älskade go hjärtat!



& gud va hon sen fick "snöa" det med Thé silen o vanillinsocker, de blev lite snöigt överallt på bänken o mamma & Tindra, men it gör de nå! ;)

Kommentarer
Postat av: Cecilia

Vilket sött pepparkakshus =) Jodå har smakat den med hjortron, himmelsk! =) Hoppas du får svar på proverna snart förresten, är jobbigt att gå och vänta.

2008-12-01 @ 21:54:20
URL: http://benjamineriksson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0