Lite pyssel & utevistelse..

Men kanon vilket underbart väder idag!! Dock lite blåsigt, men efter en prommis för mamma, mormor, Tindra o Milton så skottade vi upp en plätt vid vårt uthus i solväggen o myste med ett förmiddagsmellis, kl 9 på morron var vi påklädda o gick på promenad.. Lille Milton somnade ganska snart i vagnen så vi satte oss o sola, & fika..
Tänk att allt alltid e så mkt godare utomhus?? =)

Tindra slockande 45 min i vagnen hon med, när hon fikat ville hon mysa i vagnen i solen, så med sitt mystäcke tog det inte spec lång stund innan hon sov..
Hon fick va ledig idag då mommo var på besök.. =)

Igår var jag ju på slöjdarkurs som vanligt på tisdagar så de e ju därför som mommo vart här, sjukskriven som hon fortfarande är så kunde hon ju tillbringa sin dag här med oss! De e så kul!!!

Så ja tänkte ja lägger väl in lite kort från dagen & så lite nyskapande?








MUMS va gott!

De e faan så ljust va!!

Mommo blev häst med vagn...


Ikväll händer inget spec, ska nog bara ta de lugnt o se va magen e sugen på till middag, kanske baka lite eller så bara slappa?

Hej & hå.. /Mallan

Kommentarer
Postat av: Lina

Himla vad fint bruden! Måste ju bara beställa en blommpinne av dej, är så himla söta att stoppa i krukan på bordet. Vill gärna ha med vita pärlor :)

Härlig dag ni verkar ha haft, mysigt! Vi får ta & ha picknick till veckan. Är ju ledig måndag. Kanske vi kommer upp till er & picknickar :) Vi syns imorgon. / Kram

2009-02-25 @ 21:39:46
Postat av: Livet i byn

Cissi hade rätt, dina alster är underbara!! Jag ska kika lite och fundera vad jag vill beställa.



~Livet i byn

2009-02-26 @ 09:06:46
URL: http://livetibyn.blogg.se/
Postat av: Lisa

Hej ! måste säga att du e mycket händig=) den dära väggljusstaken e super snygg ju ! för att inte tala om den dära "välkommen" texten på hallväggen ! Har du nån hemsida eller så där du säljer saker ? mvh Lisa

2009-03-10 @ 11:11:04
URL: http://lundgrenlisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0