Måndag, ny vecka & ett nytt liv....

Hela denna vecka är jag o barnen lediga från den gråa vardagen, jag & Felicia är lediga från skolan, o Tindra & Milton e lediga från dagge..
Men nog hade gärna vår sköna ledigvecka fått börja bättre, ja iaf med bättre väder, what the fuck?? Grått, småregn o framförallt BLÖTT!

Trotsade vädret iaf efter vi fått frukost i magen, klädde på oss o gick ut, eldade litegranna så vi skulle få komma in o kura i värmen sen.. Barnen gungade, lekte i den lilla (blöta) snön som finns.. Sen kom det en lastbil och lastade en massa skogsplants-lådor med en hur cool kran som helst, så vi var ju tvugna knata över vägen o stå o glo som nå fån...? Haha..

Lite bilder från dagen kommer här, nu ska ja i säng, ja fullkomligt HATAR att ställa om klockan hit o dit, blir bara en hel massa knasiga tider för barnen som märker av denna konstiga omställning..

Idag har dagens matintag bestått av mat enligt viktväktarna, jaa jag har väl gått upp 2 kg o de e INTE skojj kan ja lova, känner mig bad bad baaaad..

Så de blidde yoggi frulle, 2 hårdmackor me leverpastej o kaffe
Sen en vv bar till mellanmål
Wokgrönskaker o quorn + pasta till lunch
Frukt till mellanmål 2
Middagen blev en sen en, o barnen va sugna på varmkorv med bröd, då passade ja på att käka en vv färdigmat..!
Nu har ja just ätit ett kvällsäpple, känner mig lite smått hungrig så ja kanske käkar en frukt till eller varför inte en morot som e så gott? :))

Dagens pointsintag var 17, så nu har jag 2 sparade till kommande hotellweekend för mig o mannen, synd bara ja har så svårt ta mig ut på en promenad nu denna vecka, men ja försöker spara de dagliga pointsen iaf, så får vi väl se.. Jag o mannen får väl annars förbränna med mkt sex & springa runt på stan fre-sön, ja fatta vi ska alltså få en hel helg tillsammans i en stad en bit bort, med bara varandra, shopping, mat o VILA!!

Lev o må, nu ska faan fläsket bort, puss!!

//Mallan :)


Bus-Tindra

Lill-skrutt!


Ful hunden va ju oxå me, den blöta odågan... :))

& tänka sig -själva Mamman va ju oxå med..?! Morronfin, osminkad o allt... Yeea!
Faan så mkt som händer i mitt liv!!!

Åååååh helt otroligt, jag går omkring som på små rosa moln nuförtiden, skolan bara rullar på, bra betyg hade jag på Nk provet ocå, hela VG, kanon´, för ja tyckte det var ett mkt svårt prov som innefattade hela in i mikrokosmos, som så svårt ta fast på... Nu läser vi om kroppen frisk o sjuk, mkt intressant, så vi har just hunnit igenom kapitlet matspjälkningen och nu håller vi på med cirkulationen i blod och lymfkärl, faan så intressant, kanske man kommer plugga till man e hjärnkirirg eller nå sånt...njaaa..?

Idag (förhoppningsvis) kommer jag nog få veta en såååå stor hemlighet!!! Återkommer senare... =)))))))))))))))

//Malin

Min fest gick av stapeln igår lördag 3 okt..

& så grymt jävla kul de var!!! Kl 17.30 kom gästerna efter ha fått inbjudningskort ( nu var de en ungdomsfest o alltså inga föräldrar eller så var bjudna, fniss...) så då käkade vi en massa god mat som jag o min mamma kockat ihop, efter middagen bjöds det på hembakt tårta av mamma samt kaffe, efter det blev det lite lekar i form av "så ska de låta", så himla skojj & självklart kunde man muta domaren (syster Emma) för ngt extra stilpoäng, o självklart kom ja på -pom-pommar i form av lila servetter! =)
Sen öppnade ja en massa fina paket som jag fått av goda vänner, o ojj så mkt fint de var o ngn fin slant låg det i ett par kuvert här o där, härligt nu blir de ngn gaddning inom kort skulle ja tro?!
Så ja tänkte bjuda på lite bilder som får tala för sig själv..

Kan ju kanske erkänna att jag inte mådde så där jäla supergreat vid 23 snåret, systeryster hittade mig sovandes inne på toalettgolvet, haha!! Men efter ja fått sova ett par timmar så var ja på benen igen o några varmkorvar senare så va jag även på dansgolvet till tidiga morron, haha... En hellyckad kväll som jag kommer bära med mig i minnet tills ja dör! Tusen tack alla underbaringar som tillbringade min kväll i dimmans tecken, I love u all!
/Malin

26 glada vänner i min närhet!

Snygg Benne & snygg Cissi!

Mina busflickor Elin & Mona!

Älskade mannen min.. ;)

Mhmm, ett par glada föräldrar! =)


Mannen fotade typ.......

Anna, jag & broder Patrik, sccchhhnyyyygg!!

Jaa o sen började det barka litegranna... haha

Så ja drog en "taktik-vila" i soffan.... Mina syskon hade lite bus för sig med mig, pussa/slicka mig på näsan o i örat (Patrik), kramades en hel massa (Peter) o Emma va go o söt, hämtade vatten, en hink, en filt, ja u name it...

ja o mannen drog en dans när ja precis vaknat.... trollhår! :D

Jaa som sagt brorsan njöt verkligen där ja låg o var så trött så trött...

My beautiful Pom Pom´s!

Insåg när ja ser detta kort vartifrån Milton fått sina dans moves från.... hehe
Broder Peter in action..

sen dags hem o nanna kudden....skööönt!!


RSS 2.0