Så vad händer nu...?

Lite dålig på uppdaterings-fronten men ja har minsann inte hunnit, har ja inte jobbat + jobbat extra så har ja umgåtts med mannen, barnen & övriga familjen, hunnit med en barn-fri helg samt Ikea, inte så dumt minsann.. Att det t.om blev en sväng till Happis med mannen på vår barn-fria & myspysiga helg, ja de trodde jag aldrig, och det bästa var att mannen fick mersmak så de blir väl dit igen inom kort tydligen.. :)
Men tydligen skulle vi kolla in Em osv först, de e ju faktiskt MKT bättre kvalla där, man får vad man betalar för, vi behöver ett nytt v-rumsbord, tv-bänk, bar-bord samt en massa snygg annan inredning, listan kan nog alltid göras lång..

Barnen e sjuka nu, har vart det hela långa helgen, i fre hann ja bara komma på jobbet, byta om o hälla upp en kopp kaffe så ringde dagge, Tindra hade ögoninflammation.. Det har dock vänt på henne nu, men söndag åkte hon på feber + Milton vaknade med ögoninflammation denna morgon, blir alltså hemma mån + tis för att kurera, tur ja e ledig ons & tors, de e aldrig kul ringa på jobbet vare sig det är Vab eller egen sjukdom, man känner sig alltid som värsta svikaren, men men, de man inte kan påverka ska man lämna!? :)
Känner mig ganska vissen själv, huttrar & fryser mellan svettningsvarven, rinnande näsa o lite lite temp, få se om det ska bryta ut eller hålla på nu så här i veckor, ja brukar ju som ha den turen(??) jag. Kanske man skulle gå över till grannen & basta eller dra en solning så eländert ser till att bryta ut för att sedan försvinna!

Denna f.m har bestått av smått griniga o syskonkärleksfulla barn, mamman har pysslat på med naglar & matlagning.. Veckans naglar ser nu ut som detta, eller iaf för några dagar.. De e ju så kul med ombyte!

Nu ska ja slappa en stund medan barnen oxå vilar.. Lev & må!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0