Lugna torsdagmorgon..

Lämnade barnen på dagge runt kl 08 som vanligt, sen hem, tog med hundarna på en promenad i vinterkylan (-21) i ca 30 min, först var det kallt, men efter man fått upp ångan var det riktigt härligt!!
Så de blev en hel del fotande, riktigt skönt få ha egentid så här på morron o bara göra det som faller en in..? Nu ska jag hoppa i duschen, sen avnjuta en smootie + kaffekopp nr 2! Dvs, de e nu mamman har lugnet före stormen, men med det alltså fått ladda batterierna.. :)

2 duktiga små kryp..


Sen blev det "maktkamp" som vanligt tillbaka på gården..=)


& lillis får än en gång inse, -nej du e inte stor nog än att vinna denna gången heller! ;)

samt -duktiga hundar som kommer o sitter fint får en massa gotta innan de e dags gå in igen..

JÄVLA SKÖNINGAR!! *puss*

Ja men just de, när ja åkte hem (de brukar alltid lyckas passera 3st älgar över vägen i byn) så passerade det faktiskt en, men innan ja ryckt upp kameran så hade den hunnit traska iväg en bra bit.. jaja en liten bild syns iaf på denna "skogens konung".. & som en bekant sa till mig ang jägarexamen (vilket ja inte alls vill gå, ja kanske för underlättande av att innha ngt mer gevär i huset.. ;) ) att -Malin, du ska veta vilken känsla när du skjutit din första älg, adrenalinet... NEJ FY FAAN inte faan vill ja skjuta ett djur, skulle ALDRIG falla mig in, inte för att en älg på ngt sätt e söt eller så, men liksom de där att bara avsluta ett liv.. Men sen kan de väl vara att ja gärna äter kött osv, men nej nej ja vill inte vara jägare iaf! Punkt slut..


Nu, duschen, hej hej!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0