Nytt år och nya möjligheter..!

Jaa en hel del har hänt men ja tänkte inte gå så djupt in på hur vi firat julen, vart osv.. Vi har haft en toppen jul tillsammans med vår familj och närmsta vänner, fått mkt fina julklappar, ätit kalasgod mat och fikat en hel del, kanske därför som man börjat känna av sina lovehandels änmer..? :-o

Jullovet har vi tillbringat med att barnen avlöste varandra med att ha kliande vattkoppor, feber, förkylning och avslutningsvis ögoninflammation.. Jaja, de ska väl inte alltid gå som en dans de här med ledighet??
Men nu e alla friska *ta i trä* så vi försöker komma oss ur huset o hälsa på bekanta eller åka på ngn rolig tillställning, iaf de dagar som inte vädergudarna bestämt sig för att hindra oss.. Som idag, då man vaknade till -34grader ute, heeeeeelt sjukt och ja fattade inte vad det stod fastän jag kollat på termometern en sisådär 10ggr..
Men ååååh, jaha ingen utevistelse idag heller, och Tindra som så gärna ville ut till sin älskade barnspark hon köpte sig igår.. Nåja hon hann ett par race med den, kom in o värmde sig då o då, de var ju trots allt -25 igår, men hon skulle ut o rejjsa! haha..

Så idag när vi var ner på samhället inhandlades lite förnödenheter samt ansiktsfärger, som man kan sysselsätta sig med när de e så här kallt... Pärlplattor har oxå knåpats ihop..

Tindra ville vara en björn!

Felicia ett marsvin..


Milton han va hyfsat skeptisk.. :)

Haha, men inte kom han undan kritorna han heller...Kommentarer
Postat av: Magnus - Ansiktsfärg.se

Snygga ansiktsmålningar!

2010-02-10 @ 16:16:34
URL: http://www.ansiktsfarg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0