Tomten har gått hem..

Vi har haft en underbar julafton detta år , även fast den inte blev firad den 24e..!
Barnen har fått så otroligt fins julklappar av mormor och Janne, morfar, moster Emma och Johan, Gerard och barnen samt av mig. De fick mycket som de önskat sug och knappt vågat hoppats på att de skulle få!
Att få se dem öppna och bli alldeles till sig, det värmer i hjärtat och man inser hur väl man känner sina barn.. Milton blev lyrisk att han fick en orange åkmadrass och Tindra en röd, -mamma, precis som vi önskat!! Milton slutade öppna sina klappar efter nr 3 där han fick ett eget blått Nintendo ds ;))
Så denna dag har barnen samlat på sig stjärnor alla 3, underbara barn!!
Jo förresten, när jag var och visade upp barnens svinkoppor på vc idag bara för att höra att de är helt borta nu och ingen ny antibiotika behövs så kilade vi in till killarna och tjejerna på ambulansen! Vi fick kolla in båda bilarna, båren, lite funktioner och blinka med blåljusen!! Sen fick dem varsin nalle med sig därifrån, verkligen ett stort tack för engagemang från Staffan B's sida!!! Klart det skulle kännas obehagligt för dem OM ambulansen ska komma någon dag om det skulle hända något, men samtidigt vara något de kände igen och kunde känna sig trygg med..
Dags avrunda denna dag och sova gott!
Puss på er folket! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0