Nu är en del av mig borta, för alltid & det gör så fruktansvärt ont i mig!

Fotade gumman några minuter innan det var dags somna in, ett sista hej då & ett tack för allt tillsammans, Missan jag Älskar dig så mkt & saknar dig så det gör ont.. R.I P världens bästa.. Vi ses







Usch..

Jaa jag VET att när man skaffar sig ett djur, vilket som helst så måste man inse att det inte kommer finnas vid ens sida hela livet, dem lever ju så ofantligt färre år än oss..

När jag var tillsammans med ett ex som många med mig vet inte var så där speciellt jätte najjs så skaffade jag en liten kattflicka, ngn att mysa ner sig med, ngn som älskade mig såsom den jag var, helt utan förutfattade meningar eller besvikelse för att jag inte orkade lyssna/lyda just då..

Nu är det snart 6 år sedan hon kom i min ägo, Missan.. Hon är en helt otrolig kattjej med lika mkt skinn på näsan som sin matte, lika mkt egen vilja och sitt speciella sätt.. Hon var en ensamkatt, MIN katt och vi har alltid älskat varandra villkorslöst!!! Hon har gett mig 4 jätte underbara kattkullar med bebisar, som även dem fått otroliga och fina personligheter.. 2st finns fortfarande kvar här i hemmet..

När jag tagit en promenad har hon följt med, även hur många mil jag skulle gå, ibland har hon velat hoppa upp i barnvagnen o åka för en taktikvila, hon har badat med mig i badkaret (ville det redan som 8 veckors bebis), och hon älskade det & det syntes att hon myste, även duschat tillsammans, har jag vilat i soffan har hon legat vid min mage, sovit varenda natt på min kudde och gosats..

Men en dag i aug fick hon tydligen nog på ngt sätt, kanske var det för att matte inte längre hade den där tiden med henne eller ville hon kanske utforska världen utan alla sina kattpolare i hemmet..?
Missan drog, först höll hon sig runt omkring huset och grannarnas gårdar men sen försvann hon.. Hur mkt jag än ropat på henne så har hon valt att inte komma, nu igår, kom hon hem igen!!

Med ett stort sår på vänster kind, samt ett trasig och sårigt vänsteröra (tror det är förfruset faktiskt) och hon är jätte jätte sliten... Självklart blev det ett känsloladdat möte mellan oss, för mig är hon ju fortfarande den där fina kattflickan jag haft nära mitt hjärta, men till den övriga familjen har hon bara blivit den där vildkatten!

Gav henne mat på bron och vatten, hela kvällen skrek hon på bron o ville in.. Hämtade henne, och som hon gossade!! :´-( Tvättade såren och gav henne mask/lus pipett, dem andra hade ju oxå fått.. Hon åt och la sig o sov under en säng i ett hörn, var nog ganska kall efter de här långa månaderna ute i kylan.. Men när barnen eller dem andra djuren bara tittar på henne fräser och o skriker.. Kom i slaggis med en annan katt här igår kväll så jag beslutade att släppa ut henne.. Nu hade hon ju fått både mat, värme o vila..
Nu skriker hon när jag tar i henne, fräser och spänner hela kroppen, vet inte om hon har ont ngnstans.. Usch jag mår dåligt att se i vilket skick hon är, och jag kan se i hennes ögon att hon lider och inte är lycklig..

Imorgon ska min älskade Missan få somna in och jag ska minnas henne som den finaste katt jag någonsin haft, inne i mitt hjärta är och kommer hon alltid att vara den bästa och mest underbara!

För många utanför som kanske inte är den kattmänniskan eller djurvän som jag är så kan ni tycka att -jamen de e ju "bara" en katt.. Men det är inte det för mig, hon är min själsfrände och min skatt, jag hoppas att vi får mötas igen en dag där allt är underbart och vackert såsom det var första gången vi träffades.. <3




Hej då..

Det sista kortet e taget när hon kom hem.. Man kan se att örat är missformat och att hon ser så mkt slitnare ut än då hon for..

Vi har fått smått!!

4st små bebisar kom till världen den 23/3, myyys! :-*





Bloggen om min sjukdomsresa just nu..

Hittar ni på www.cancerdiagnos.blogspot.com Välkomna!

Tjoflöjt!

Men shit va dagarna rusar fram nu då?? I helgen har vi tillbringat hela la familia på äventyrsbadet i Piteå hela lördagen, och det var verkligen en trött o slut familj som packade ihop o åkte hem strax efter 3, mååånga timmars bad, rutschkane-åkning och värmande bubbelbad.. Riktigt riktigt skönt! =) Men kameran lämnades hemma, de var slut stret i den, så ja sket i de...

Annars har vi slappat i helgen, jag tillbringade fredagen hemma hos Lollo uppfödare tillsammans med Aslan, alltid lika kul träffa henne o surra hund ett par timmar :) Sen vidare på en liten shoppingtripp, fyndade nya gardiner till köket, en vit kappa med lila blommor samt vita linne panellängder med lila ränder på, lite lila dukar o ljus o annan dekoration, riktigt skönt komma iväg ett par timmar i min ensamhet o samla krafter till en ny o hektisk vecka..

Idag söndag drog jag barnen o åkte iväg till Tväråsel för att testa Tindra & nya skrillorna, hon har ju sagt att de e jätte kul åka skridskor & att hon är jätte jätte duktig.. haha -hon som inte ens testat?? :-o
Men de gick verkligen toppen, vilken duktig tjejja, inte ett gnäll om att hon inte kunde eller tjat o gnat, nej fastän hon ramlade typ 250ggr/sek rakt ner på rumpan så klev hon bara upp o skrattade o berättade hur kul hon tyckte det var..!

En liten isprinsessa..?

En & annan vurpa blev de ju oxå..




En nedbrottad mamma..


Åh vad jag ÄLSKAR er!!!



Skönheten eller odjuren, ja de var ju frågan....??



En jätte bamsing till istapp...!!


Nu kommer lite blandade bilder...

Både de som e tagna nu under helgen men oxå mån & tis.. =)

Miltons "nya" växasäng, har vi i vardagsrummet just nu o vilar lite middag i eller bara har lite syskonmys.. <3

Ibland så somnar man in skönt skööönt...

Vi har bakat lite snygga & gooooda bullor! :)

Snacka om att de var mjöl överallt(!!!) så de blev ett bad.. Tindra som tomte, med skägg!

Mycket utelek med barnen o hundarna, resulterade i MKT trötta vovvar på kvällskvisten, Theo´s favvo plats är på "lillebrors" mjuka rumpa.. hihi..

Tindra drog till mormor i söndags o stannade till idag tis, får man erkänna att jag haft det lugna gatan med endast 2 barn hemma...? Men underbart få hämta henne igen o bli en komplett familj, så komplett man nu bara kan så här under veckan utan en pappa..
Tindra i snygga tåsockar, haha! =)

 

Väl hemma igen skulle ja gå ut o elda, de fanns ju ingen här hemma som skött det under tiden man var borta, tänk om man ändå kunde haft sig ett par hustomtar..?
Kommer in efter ja men typ max 10 minuter, då hade Tindra visat Milton in i tvättstugan o han hade provsmakat tvättmedel, tur det är dåligt, men en dusch o muntvätt fick han iaf.. Nu sover dem o jag ska mysa ner mig i soffan.. hej svejj!

Å ja har hittat kläääääädeeeeer!!

För mina börjar vara för stora minsann...... ;))







Ställde mig på vågen under veckan o har jag minsann inte lossat 5hg till =) Dock e de montan nu, så jag får väl se vad den säger på lördag..? Exiting.. ;)

<3

Älskar, fifan vad jag ÄLSKAR & SAKNAR dejj..... <3<3<3

Go kväll på er!

Så hade jag tid att sätta mig vid datan igen.. Jaa fast egentligen vet ja inte riktigt vad ja ska skriva om, en massa tankar som snurrar i mitt huvud men dock inget jag vill dela med mig av här i bloggen, nej det gäller mig, mig mig, & mina underbaringar.. =)

Kom på mig själ ikväll med att fundera på ordet KÄRLEK, hur vackert ord är det!! Tror minsann inte det kan finnas något vackrare... Det är så starkt, mäktigt och innefattar så otroligt mycket...! Kärlek till en annan människa, en människa man är beredd att göra ALLT för, för att den människan är värd att det jag vill/kan ge.. Ett annat liv, som man avgudar, inte kan klara sig utan, som man inte kan se en framtid utan.. Kärleken till ens barn, är nog den mäktigaste känslan man kan ha inne i sitt hjärta... <3

Jag kommer ha dig i mitt hjärta genom hela livet, vare sig vi bor under samma tak eller i samma kommun, du kommer alltid finnas i mina tankar alldeles innan jag somnar för natten, för att sedan dyka upp hos mig igen på morron... Jag njuter varje dag jag får vara i din närhet visa dej hur mkt du betyder för mig, hur mkt jag älskar dig.. Tittar på dig i smyg där du ligger o myser eller ser TV, och inser du är min, ja du är faktiskt MIN!

/Mamma

Men gud har ja aldrig tid att skriva....??

Neej gott folk nu har mamma Malin faktiskt inte det, jag har en hel del annat att tänka på.. ;)

Förra veckan hade alltså jag & alla barnen sportlov, oooh så härligt, inga måsten, härligt väder & framförallt inga väckarklockor!!
Vi har spenderat dagarna utomhus i underbart väder, skottat en härlig snögrotta som vi grillat korv i.. Myys! Mesta tiden har vi vart hemma, men ibland har vi fått besök eller rantat litegranna.. Tänk om alla dagar/veckor skulle se ut så här? ;) Eller så kanske inte ändå, då skulle man nog bli less och inte uppskatta när dessa dagar kom..?

Idag har vi slappat på här hemma, det blåste ju hemsk storm ute idag, + grader ute & takdropp, men vad gör väl det då man åker iväg om man står stilla??

Tur som var bestämdes med en snäll pappa & sina 2 flickor att vi & dem skulle umgås idag.. Maya Tindras bästa vän skulle alltså komma, -HURRAAAA!!! =)

Vi har softat inne, barnen har lekt ett tag ute, men de var tydligen inget kul i blåsten, ätit lunch och sett film, så blev denna dag en innedag då, vi som egentligen hade haft andra planer.. Jaja dagen har nu blivit kväll, barnen sover och jag laddar kort från kameran in i datan, därför tänkte jag dessutom dela med mig av dem..

Kram på er alla söta läsare! Lämna kommentarer nu, ni e lite dåliga på de ;)

/Mallan












Lördagsefterrätten här hemma blev lite kärleksbakelser..
Pappan har haft tid o inga myror i brallan.. Pysseldags! :)


Tindra & Maya gillar inte att sitta still.. Lunchdags.. :)

Men med lite pepp & teamwork så..


Kompis gapa kan ju vara kanon!! ;) Snyggon!! <3

Sen blev Tindra Mayas bebis.... matades med russin..


& jag har totalt glömt bort att äta sista dagarna, försökte återställa kroppens egen vätskebalans på morron då ja som mått illa 2 dagar, frysit och kännt mig allmänt ovanlig i kroppen, hoppas inte det är tumören som växer i raketfart bara.. :-o efter lite resorb kändes det bättre, men klart ja måste äta, men vafan ska man göra när man inte e hungrig?? De blev havregrynsgröt till middag för mig, palt till barnen... =)
Ja vet inte vad jag ska göra, försöker ju med GI, men ja vet ju att de inte riktigt vill fungera om man äter för lite.. jaja, huvudsaken e väl att inte gå onkring hungrig..??
Natti!

RSS 2.0