Ja e tillbaka!!

Som arbetssökande dock :( men men de får väl gå de med.. Önskade ja kunde gå den skola ja vill, men de kostar en hel del stålar då den e privat + att då kan man inte få csn, så den som lever får se..

Sedan 14:e har ja mest legat, hehe, slarvat med maten, så vågen visade mer än vad ja ville igår (dock kan ja knappast göra ngt åt det extra kg som sitter fast på mejj just nu ;) ) men nu e ja på G med kcal räkning igen, ja mår ju så mkt bättre o är mindre trött när ja vet va jag stoppar i mig, o handling o matplaneringen blir oxå så mkt smidigare..

Ett kort på gym skulle ja gärna ha, så kan ja ta mig dit när barnen e på dagge sina få h/dag, men de e inte så Ok att börja träna just nu.. Kroppen måste få läka litegranna ;))

Men nu ska ja slappa. Just avnjutit en mkt god smootie av banan, hallon & blåbär + stora koppen kaffe, de va gött! Lev o må alla biatches!!! Puss Mallan

Men oooooh my god!!

Nu e de sannerligen nedräkning a la delux!!! Snart e de nya Mallan Brallan som entrar världen.. It´s me myself and I... ;) Saaweeeeet!! <3

Nu nattamacka, de dröjjer tills nästa måltid...... /Mallan

Sårad......

Jag kan inte förstå hur du kunde fortsätta utnyttja min vänskap, mina känslor, men framförallt skada mitt förtroende..?

Och jag skriver det igen, mitt förtroende kan man bara få en gång.. Sen kan man få kämpa lite extra för det för allt jag har med mig i min ryggsäck faktiskt.. Förbruka det och jag vänder dig ryggen, hur ont det än gör i mitt hjärta..

Hur kan man vara så kall, hur kan man inte inse & ta tag i sitt problem.. Jag kände dig för en tid, var beredd att offra mitt liv för dig, för dina känslor och viljan i livet, varför tog du inte vara på det?
Se bara vart du står idag, kanske med en ångest i hjärtat, vännen min, varför blev det så här..?!

/Malin

Men LOVELY!!!!

Fet fet fet nedräkning på vad som komma skall, 6 dagar vid närmare eftertanke..! Fuck till alla intresserade & nyfikna människor med era patetiska åsikter, jag vet vem jag är, vad jag vill, hur ja ska vara, och jag är jävlat bäst!!!!

Fifan äntligen denna lovely känsla, efter blod svett & tårar, meeeeee laaaaaaaaaajk!!!

Puss till mej!! Jag är värd varenda sekund av detta, varje minut av lust och ego! Hahahaaaaa

/Malin

Sen tror ja by the way att ja månne blivit utsedd till the biatch igår, men so what??? =)

PS! Ta detta inlägg med en nypa salt.... ) ASG!!


RSS 2.0