Blogga eller inte, nja de e liksom frågan!?!


Längtar!!

Efter dig min syster!!!! :/


Laddar

Batterierna hemma i min säng.. Njuter in lite tystnad för en stund, sen iväg och vara inneboende igen..
De är kämpigt nu :/


Utedag igen!!


Happy!!!

De liksom e bara såååå!!!


Tömt skrot idag!

Tömt hela förrådet i gamla huset där jag hade kvar mina sista prylar har jag minsann gjort idag tillsammans med världens bästa storebror Patrik!
Känns riktigt jävla skönt!! Visst får man skriva så?? ;-)
Det har ju hängt över en ett tag och en hållhake från Mr m*ngo som ja gärna är utan!..
Shit så stark jag känner mig nu, som om man kunde lyfta berg......minst!!
Nu är det bara sista grejen kvar, kan den liksom inte bara bli av NUU???!!!
Blev sen sjukt sugen på vitkålssallad och pitesnax så de har precis landat i min mage.. Mums ;-)
Få se vad e.m bjuder på och fredagskvällen, jag har ju 3 ide' sprutor här hemma, alla under 10 år som säkert gärna kan komma med förslag.?!
Lev o må folket! /Mallan


Ny färg..

Igen!! ;-) mörkade ner bruna färgen litegranna.. Trivs verkligen skit bra i mörkt hår!!
Bjuder på foton av trött mamma utan make up, vågligt va?!
Sov gott!


Barnvecka!!


Stan idag!

För mig o kusin Nina :) så mysigt! Mindre mysigt väder, med en massa fallande snö.. Hoppas alla i trafiken kör försiktigt idag, det ska jag!
Lev å må! :)


Mysigt o saknar....

Saknar redan känslan att ha en hund runt mig, som kommer och lägger sitt huvud i mitt knä, puffar för kontakt och kanske en promenad tillsammans.. Lämnat tillbaka fina Agnes ikväll och utfodrat hästarna för matte som kom hem ikväll igen från Las..
Jag blir så glad när vänner ber om min hjälp, för jag vill alltid finnas till hands, att få hjälpa någon annan är det finaste jag vet! Så TACK Greta för att jag fick äran att mysa med Agnes idag, saknar henne massor redan!
Men intalar mig själv att nej Malin du kan inte ha ngn hund, och inser lika snabbt att näe jag kommer nog aldrig mer äga en hund igen, ja kanske näe barnen bildat egna bon och jag e pensionär ;)
Ny dags släcka lampan och somna, snart kommer ett svettigt hjärta hem från sin träning,.. Natti <3


Hundvakt

Till Agnes medan matte Greta fick åka NLL's firmabil till sjukan.. Ogillas att Greta är dålig, men vi myyser med "lilla knähunden"! ;)


Klippt!

Sanna idag!


Världens bästa VI!!


Banken

Idag blir det bankbesök!! Längtar tills jag kan känna mig fri från detta! Drabbad hela tiden av någon annans rent sviniga livsstil om ja får säga det rakt ut och ärligt!!
Lögner och låtsas, vakna!!!?
Just nu LESS!


Vår söndag..


ÄLSKAR!!


KÄRLEKEN


Fredagsmys

Det obligatoriska fredagsmyset blev av igår ;) de hade samlat ihop 12st stjärnor och för det behövdes 10st, kanonbra jobbat!!


Skön kille..


Cirkus tema!


Utedag alla gånger idag!

Började dagen med att jag o barnen åkte hem till hjärtat och hjälpte till med snöskottningen, tungt och svettigt värre! Men det är skönt få vara ute i friska luften och höra barnen skratt och bus i snön :)
Gjorde en snölykta med, sen har vi tillbringat e.m på mommis Place, bakat egen pizza och när barnen lagt sig tog jag och hjärtat en lång härlig promenad så man va redo för duschen när man var tillbaka!! Hujja så svettig jag blev!
Nu ligger jag med de 2 små tätt intill mig i bäddsoffan, de e ju lite lotto vem som får sova med mammsen i gästrummet hos momma, dessa nätter vi e utan eget hem, men snaaaart ska de väl va klart där hemma...!?
Börjar känna suget att komma HEM igen när man varit någonstans, mina EGNA prylar och våra rutiner.. Men men de kommer ju! Samt få plocka bort julen hehe :)
Sov nu så gott, de ska jag, drömma om min prins <3 puss & kraam /Malin


Nytt år!!!

God fortsättning önskar jag er alla :)
Nyåret firades med vännerna Lars och Greta på udden med god mat och dryck samt bad i tunna över 12 slaget och raketskjutande grannar! Såå vackert!! Sen hade jag ju oxå världens bästa sällskap vid min sida -min stora kärlek i livet ;) Gerard! Mitt nya år kunde knappast börja bättre.. :) <3
Och nu kan jag stoltsera med och meddela att JAA det är kallt bada tunna och sen hoppa ut, rusa några meter barfota i nysnö och sen kasta sig och göra en snöängel endast iförd bikini!!
Sen var de SKÖNT hoppa tillbaka ner i vattnet igen, hihi
Nu ligger barnen och jag får lite egentid så här på kvällskvisten innan jag oxå ska i säng, natti :) krams!
Jo förresten, någon därute som gett något nyårslöften ni vill dela med er av??


RSS 2.0