Lördag...

& vaknar kl 7.30 av att det e kolmörkt i hela huset!!! Hmm, tydligen hade strömmet gått redan kl 05 på morron.. O vi då som har eget brunn stod utan vatten!! Lyckades få ur ca 2L från kran innan den liksom sinade ut.. OK, vi åt en snabb frulle, skulle ju åka till Västerbotten på fm, eller under dagen, men sa nu packar vi o drar!!
Barnen åt sin rumstempererade välling, de gick fint, som tur va! =)
Sen lite lucköppning o paketöppning (tjejjerna har ju en sån paketkalender med!) dem öppnade varsin senaste Pet Shop, =mkt nöjda!

Var ju egentligen meningen vi alla skulle duscha o göra oss i ordning, skulle ju tillbringa helgen i Rusele hos mannens föräldrar, där även farfar Georg bor, o han fyller 90år så vi ska dit för att gratta!!

Så vi packar allt o beger oss, efter typ ja va kan de va, några mil, ca 1h bilkörning ska Magnus fixa ett stolpjobb så vi väntar i bilen.. Hungriga var vi så vi öpnnade 2st burkar med varmkorv o åt som dem va, GOTT! Lite goda drickor till o sen en stor påse Lördagsgodis på det, dagen var fit for fight igen! =)
O mamman som inte fått sig ngt kaffe hade mannen tagit med ett gasol"kök" o vatten, kaffe o en kaffepanna, *LOVE YOU*
Så där satt vi o myste i närmare 1h, barnen nöjda o glada o fick sträcka på benen, lillebror passade oxå på att käka en flaska, skita lite o busa..hihi..

Älskade mannen in action..... SNYGGO!!!!!!!!!!!

Busiga barn....




Sen skuttade Tindra fram för att agera driver!! Hon sa att vi skulle köra till Handlet (affären, ja men där man handlar) haha, & köpa dodis!! O behövde vi kissa skulle vi köra till Leo´s Lekland!! =D


Ja det var verkligen action, men tillslut fick jag henne att sitta stilla så jag kunde fota! Det var då hon kom på att nu MÅSTE hon kissa, o ja frågade om vi skulle fråga tanten i huset, men NEJJ -ja vill pinka i snön! Sagt o gjort, pappa fixade o det var en helnöjd tjejj som fått pinka i snön precis som Theo, hahahaha!!


Kommentarer
Postat av: Anna B

Är man nödig så är man! Ha ha ha Kram Anna

2008-12-15 @ 21:38:10
URL: http://skrivanne.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0