Jepp så e de!

Klart man skulle ha ammat innan man ställde sig på vågen, testade idag igen, o näe de var inte bara 4hg nedgång, utan 7!!, denna vecka.. =) *me like* Men direkt nyammad va jag inte heller, han åt kl 04, o jag vägde mig runt 7.30.. Men shit the same!

Så på 2hg e jag nere i prick 4 kg som jag hade som delmål innan den 27:e, dvs. nu på lördag..!!!

Hej hopp

Kommentarer
Postat av: Pappa// Anders

Men min lilla ÄLSKLING, du är så fin som du är, så banta inte bort hela dej. Som du vet, så är det bra om det finns lite "kärlekshandtag" att ta på.

Just to know . I love you as you are. My dear little girl. And I also love my "brulla "Charlotta.

2008-09-23 @ 19:35:39
Postat av: Lina

Du är himla duktig ju! Då förstörde inte blåbärspajen något : ) du skulle ju skylla på mej i så fall sa du!

När ska vi hinna träffas i veckan? Jobbar sent imorgon torsdag, vi har ju öppet till 20.00. Sedan jobbar jag fredag & lördag. Och du fyller år på lördag va? Kommer väl & grattar dej på söndag! Malin Höglander kommer till mej lördagkväll & ska stanna till söndag. Men är ni hemma söndag? Vad önskar du dej? / Många kramisar

2008-09-24 @ 23:38:42
Postat av: Pappas brulla

Kämpa på. Du är jätteduktig. Och tänk så fin du kommer bli i din nya klänning jag ska köpa till dig!

Puss världens bästa Malin!

2008-09-25 @ 01:29:07
Postat av: Pappa Anders

Hej Älskling. Jag tycker att det är jättemysigt att läsa i din blogg.Där finns det så mycket värme o kärlek, så det blir över till alla som vill ta del av den.Men du, snacka om att du har en underbar vän i Lina. Hennes kommentarer är ju hur sköna som helst, du måste hälsa henne det.Att vårda vänskap mellan människor, ja det jätteviktigt.Men det vet du. Älskar dej Pappa

2008-09-27 @ 08:10:00
Postat av: Malin G

Hihi att jag har en underbar vän i Lina det vet jag o det känns så otroooligt kul att vi hittat tillbaka till varandra o umgås lika mkt nu som då vi var bästa stallkompisar! Men jag tror hon vet hur mkt hon (o hennes familj) betyder för mig/oss!!



Kram & puss!! //Mallan

2008-09-27 @ 20:58:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0