Måndag & veckans första förskoledag avklarad!!

Mommo kom o sov här natten till idag så Tindra skulle ha en ngn som följde med henne på sin första förskoledag på nya förskolan.. -de blev mommo & Flisan :)
Tur att hennes fröken från den förra nedlagda förskolan hamnade på samma avdelning som Tindra!! *lycklig tjejj*

Klockan ringde strax före kl 06, bara skutta upp o in i duschen, sen trycka i sig en macka + kaffe & sen var det bara dra upp ett efter ett barn, hujedamejj, men men duktiga som dem är allihopa så var vi klara & satte oss i bilen prick klockan 07 som ja hade tänkt mejj för att vi skulle hinna..! Att lämna Milton var precis lika smidigt som sist, så efter det knatade vi över på Tindras avdelning, hittade en ledig hylla o självaste superfröken!!!

Sen var det dags för mamman att åka på arbetet, skönt med en lugn morron vid lämnandet, hoppas det fortsätter på de viset..
Barnen var ganska överaktiva efter middag o bad så även efter en saga & kli på ryggen kunde inte Tindra somna, men hur lätt e de egentligen att göra de med osynliga humlor inne i rummet!!? HAHAAA, jaa hon såg dem, men inte mamman..?

Nu sitter jag iaf i hemmets tysta hörna, hör bara ljudet av datan, o lilla kattskrället (läs Snövit som river ner allt möjligt från fönsterbrädan *suck*) o sen har jag precis sköljt ur min blekning av utväxten, blev myche grann, sagt god natt till gubben via telen o nu ska ja i säng, trött som faen e jag!! =)

Jo, Flisans present e oxå fixad, kommer att tillverkas på torsdags så förhoppningsvis får ja hämta den då, eller fre efter jobbet, spännande! Stortjejjen fyller ju 8 år den 9e..!

Natti... /Malin

Kommentarer
Postat av: Tessan

hon kommer säkert bli super glad över sin fina present=) Synd att vi inte fick se de;)nyfikna som vi e! =))

2009-08-05 @ 17:58:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0