Tröttsamma dagar..

Ja så var vanliga lunken igång här hemma igen, Flisan e tillbaka efter 1v hos pappa, går i skolan igen om dagarna, så de e bara kliva upp i ottan, fixa frulle osv o skicka henne med bussen som går tiiiidigt!! :/
Tindra somnade ruskigt sent igår, ja de va ju söndag o man har ugglat hela helgen, sovit länge, -så, jaa de ÄR svårt ta sig i säng i tid.. Däremot vaknade hos astidigt på morron, före kl 6.30!! Heyy??
Så hon har varit ett litet gnällmonster idag, jaja, bara härda ut o lägga henne i tid & det lyckades! Hoppas på glad o pigg barnaskara imorron, alla 3 somnade rätt tidigt ikväll.. I like

Idag har jag varit o skrivit in mig på komvux & herregud vilket schema, ja kommer studera just nu på 50% men trots att de e få timmar eller lektionstid så är de utspralade under hela veckan med en massa hål här o där.. Hoppas ja känner ngn fler med lika många håltimmar som mig som man kan ta en kaffe eller lunch med o fördriva tiden, annars får ja väl sätta mig med näsan i böckerna,.. faan så smart ja kommer bli!!? =) Haha!

Milton börjar på dagge igen imorron efter sin sjukskrivning efter Op, de ska nog gå bra, han har inte behövt ngn smärtstillande sedan lör & är hur pigg o glad som helst. Små små suturer under är det enda som syns, o en hel del klister från förbandet, men ja lät det vara, de försvinner, han hade så mkt utslag där så ja ville inte vara där o gnugga i onödan. Enda ggn de e svårt tvätta honom är när han gjort nr 2, då e de lättast att ställa han i duschen o spola bort de!

Lördagskväll o mitt i lördagsmyset var Tindra på "övertid" dvs hon va trött, kanske lite speedad av lördagsgodiset o studsar omkring, hade nyss dansat järnet till basshunter o sen rätt som de var -PANG! faller med hakan rakt på fotöljen med träarmstöd, ojojj, stort jack på 15mm bredd & ca 5mm djupt, +en hel del blod under lilla hakan... Jaa vad göra, tur man inte druckit ett glas rött till fin middagen vi gjort, kanske de var ngn mening med det..?!
Ringde på dsk men de tyckte vi hellre skulle åka in, jaa de såg verkligen ut att behöva sys.. =((
Inne på akuten fick vi komma in direkt, en sköterska rengjorde o tittade -måste sys!
Hmm, iaf så kom Dr & tittade men bedömde att den finaste läkningen skulle bli med lim, sagt & gjort de kom in en uska o en ssk & fixade detta, Tindra va sååå duktig, inte ett knyst & sen fick hon ju den presenten som uskan talade om, ett litet mjukisdjur man kan ha på fingret!
Hennes gotäcka fick följa hela vägen in så kanske därför så lugn o bekväm i situationen..

Haha de var så kul när vi skulle åka in till dr så ville hon såklart inte de, hon fick en alvedon o sen var de färdigt med det, in med fötterna i foppisarna, täcket i famnen o så gick vi ut.. Grannen fick vi ringa över som barnvakt till Milton som vi just lagt att sova för natten..!



Då säger hon, (med den ynkligaste rösten ever...)
-mamma, ja måste nog åka i pappas bil.. :(
-jaså, tror du det, varför?
-jo för den är så fin.. (ööh en 145a från -74 i skrikande turkosfärg)
-nej, men vi tar väl mammas?? =))
-nej, mamma, vi MÅSTE ha pappas jobbarbil,  för annars kan vi inte höra svenne banan & då kommer jag bli SÅ lessen!!

Så gissa ones of a time vikken jävla bil vi drog med in till sjukan..?
Men ganska skön där hon sitter, med fjärilar i magen om va Dr tänker göra..

En glad kille som de äntligen e full fart på igen, aptiten e tillbaka & allt e frid o fröjd, härliga känsla i mammahjärtat!!


Det var verkligen ingen lek i torsdags då han skulle plocka katetern, som visade sig ha glidit ur ett par 6-7cm lilla vännen min =((( mkt svullen så de var svårt komma åt suturerna, bedövades javisst, men kändes ändå, så till slut efter 20 min tvättande o bedövande osv var det äntligen över o lillkillen suckade djupt..!
När ja lyfter upp honom var det bara ta fram ombyte -ryggen på lillskjortan var sjöblöt i svett!

Nu ska ja i säng, skola & dagge väntar jue, krams krams

Kommentarer
Postat av: Cissi

Så kul att du ska börja studera :) Hehe. Ner med näsan i böckerna!!!

Tyvärr har jag dåligt med hål på tisdagarna, har en kvart på mig att äta lunch! xD

NaturB krockade ju såklart med alla mina ordinariekurser jag inte kunde flytta.. Så läraren avvarde en timme i veckan bara för mig och två till som ville läsa det, och så får vi göra det mesta på distans. :P

Men då ses vi ju säkert på skolan ;)

2009-08-31 @ 22:19:08
URL: http://thelifeandtimes.blogg.se/
Postat av: Cissi

Har nk fredagar kl 12 :)

2009-09-01 @ 09:12:47
URL: http://thelifeandtimes.blogg.se/
Postat av: Greta

Coolt med gammla bilar, ;-)

2009-09-03 @ 20:30:04
URL: http://morgonstund.bloggsida.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0