Veckan som gått...

Regn regn regn, ihållande gråa moln på himlen & på det -åska!! Så har denna veckas e.m sett ut iaf.. I måndags efter dagge så var de varmt men lite grått på himlen så vi spolade upp poolerna på baksidan med varm vatten så skulle barnen bada efter vi ätit middag...

Hittade ett flygplan i förrådet som vi blåste upp, Tindra blev överlycklig!!

Efter ett tag började åskan mullra så vi packade oss in igen, strömmen for så de blev inge Tv tittande i ösregnet eller data, då åkte lekdegen fram istället, mamman var nog den som var mest kreativ!!? Tindra tittade på & beställde det ena lerdjuret efter det andra, de blev en humla, groda + en massa grönsaker & frukter! De roligaste var nog när hon sen fick mosa sönder dem, men grodan hann ja fota iaf innan den blev platt! :)

Igår var Tindra lite övertrött vid 18 tiden så hon skrek mest & skulle bestämma, trots de så blev inget ändå som de skulle, tror inte själv hon visste vad det var hon ville, så vi gick upp på tjejjernas rum o lekte litegrann.. Spännande för lilleman som nästan aldrig får vara där!!
Rockar vid keeboarden..

Sen kan man ju bara se så där sockersöt ut då man känner för det oxå ibland! *puss*


Ikväll kommer pappsen hem, Tindra har räknat dagarna o gråtit en skvätt efter pappa då & då, sen velat ringa om kvällen & säga god natt... Skönunge!

Nu ska ja göra ngn nytta igen, hej svejj!!

Kommentarer
Postat av: Cissi

Tack så mkt :) Vad fina bilder du tagit på barnen :D



Vi ska ut i piteå, tror det blir pentryt. :)

2009-08-13 @ 11:39:05
URL: http://thelifeandtimes.blogg.se/
Postat av: jennie

Förhoppningsvis ska jag väl ha det innan oktober ;)

I helgen blir det kräftskiva för min del ! :D Gode tur att man enligt mat schemat fick äta 1kg oskalade räkor den dagen :)

Jo världen har en förmåga att stå still , speciellt när man bor i en by som älvsbyn ! :/ Men jag är alltid öppen för förslag :) Hur går det föresten med bantningen ?

Kramar

2009-08-13 @ 22:48:09
URL: http://hejbodil.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0