Nya vagnen...

Tjohooo, nya vagnen som vi hämtat i helgen, gissa om jag e nå sugen på skjutsa mina smågryn i den!! Snart tror jag jag drar en repa genom Stockfors med Tindra, men e ju inte lika kul som då jag kommer ha båda två! 
Köpte den beg, men den var köpt nu i Januari -08, o kanske gått med 2-3 svängar, kanon!! :-)


Glukosbelastningen gjord..

Jahapp så var dagens frukost avklarad på DSK, fy äckelpäckel, dricka sockervatten... O sedan visar de sig faktiskt att mina värden låg lite väl högt, om de beror på att ja ska få ngn graviditetsdiabetes eller om de e pga min förkylning får väl tiden utvisa..?
Vill då inte ha ngn jättebebis pga detta tack!

Lev o må!

Jaha....

Ja så var det med den sjuka o nu friska lillasysterm.. Då blev STORA syster sjuk istället! :-/ Suck!
Kommer hit till oss efter en vecka hos pappa, men 38.5 i feber, jaja försöker jag trösta mig med, kanske vi alla nu hinner göra bort att ha flunsan innan påsklovet då vi e lediga o ska myspysa varje dag! =)
Iaf jag o tjejjerna..

Krya på dig mammas stor sessa, puss!

FRISK!!

Yes, nu e de full fart på lillan igen, gud va skönt!!
Vaknade igår utan feber så idag har vi haft besök av kusinerna Emilia & Jonna, åkt lite pulka o matat kaninerna, vilken frihet kunna gå ut genom ytterdörren!
Puss på dej snyggo unge, o hoppas de e länge tills du e sjuk igen! Love you!

Magen e stoooor nu!

O ändå 10 hela veckor kvar *ojojj*


Lev klara i Maj!

Nu e kissebarnen 4 veckor & runt mitten av Maj e en av dem lev klar för den andra (mörka) ska vi behålla! Blandning Helig Birma, huskatt samt Norsk Skogskatt, o det verkar mest troligt som den grå-vita (blir lurvig) e en liten kille, men än e de så svårt att se då dem e så små..
Ngn som e intresserad, hör av er..?

image9

Liten e sjuk....

Stackars mammas lilltjejja, fortfarande hög feber, man önskar man var sjuk själv istället!
Tungt att hosta o nysa, ont i lilla halsen..
Dricker lite välling o vatten då o då, verkar som saft svider....? Hon har ju inte så många extra kg den damen så jag vill verkligen detta vänder snart...
Sköna utedagar e de oxå, men som man inte kan njuta av, inte då man e sjuk! Men sätter in ett kort på lillan i sparklådan -favvo platsen! :-)

image7

Stolt medaljör!

Stor tjejjen just åkt Pelle Tott Loppet 7/3-08 & fått sin första GULD (!!) medalj! *puss*

image7


Välkommen till min nya blogg!

Här finner ni Malin, blivande 3 barnsmamma från norr! Hemma om dagarna och förtriver fritiden som Me & I hemförsäljare..
Här finns oxå pappa Magnus o storasystrarna Felicia & Tindra. Väntar med spänning på storken som kommer med Milton runt den 23:e Maj!
image4

RSS 2.0