Inget brev....... =((

OJJ, det var min första tanke då ja såg att i postlådan låg det endast en fackavgift + reklam, dvs inget brev från lasarettet.... Vad ska det betyda?? Att det nu e ngt negativt med mina prover o att dem ska ringa mig för att berätta...??

Nej ja o svägerskan pratade om detta o hon sa -nej det kan ju bara inte vara så, det får bara inte vara så..!!
O jag o svägerskan pratar om allt mellan himmel o jord, hon är världens bästa lyssnare o världens bästa lugnerska, hihi.. Så min oro inför inget brev igår var -ja men vi glömde ju bort att beräkna in att ni bor ju på landet! =)

SÅ, jag väntar in denna dagens post så får vi se...........

/Malin


Hjälp...

Herregud kommer mina provsvar nu imorron..? (Fick bara denna tanken nu där jag sitter här framför datan o bloggar...)Borde dem väl, de brukar ta en sisådär 5-6 arbetsdagar att få veta.. Fan man e för insatt i sånt där själv när man jobbat så pass mkt inom vården o spec på Lab.. =/
Men ja hoppas då iaf att det kommer ett brev och att allt e OK, o inte att telefonen ringer o det är skyddat nr, ja vet ni -då ta mej fan dör ja där jag står!! (för jag vet att de ringer om de e ngt vajjsing me svaret..)

Nåja, då får dem ta bort hela jävla skiten, hela musen om dem vill, ja ska inte ha nå skit "därnere"! =D

Men men, hur e de nu min mamma säger

-90% av det man oroar sig för uppstår aldrig!
-pliiiiis de e väl ja de?

/Natti.....

LUSSEFIKA!!

Efter jag o barnen ätit middag så funderade vi ett tag på vad vi skulle hitta på för något kul innan Bolibompa o läggdags
-baka lussekatter!!? =)
Hey, självklart!!

Och NEEj de e inga värsta super duper GI bullar, nej nej nej, här e det vitt socker o en massa ljus sirap, haha! E ju bara jul en gång/år!

Så här e dem! Flisan e en baddare på göra lika som mamma, Tindra hon snurra o rulla o platta till o sen beströddes hennes med en sisådär 382st russin/lussebulle, haha! =D

Barnen väntade lyriskt o ville provsmaka dem, o dem va fantastiskt goda! Ja smakade INGET av degen, o inte heller en enda bulle, bara ett liiitet hörn av Flisans, o jaa, -dem blev bra!

Moffen ringde o när han fick höra vad vi pysslade med besde han sig en påse,

-snälla, du kan väl spara en påse med katter till mig?
-jaa kanske de?
-kanske de??
-ja om du är snäll!!
            MOAHAHAHAHAHA!!

Här e iaf Tindra gummans...... Undra om hon ska bli konditor??


o så storbrudarnas......


MMMMmm, det doftade förföriskt gott då ja kom in nu efter en tripp på åkern bakom huset för att kvällspinka me vovven...
Men NEJ ja ska ingen ha, endast en på söndag, Första Advent...

Nu e de sängdags, upp tidigt med stortjejjen till skolan o  sen är det 2 lediga barn här hemma, de brukar kännas i kroppen o knoppen under e.m.. =D


Onsdag..

Jaha så var det onsdag igen o det var med viss oro jag ställde mig på vågen, har ju stått still i fleeera veckor nu, eller iaf först 2 veckor, för sen förra veckan lossa ja ju ett helt hg, haha! Jag ville verkligen INTE ha stått stilla!
Iaf så var dagens resultat -4hg, ganska så nöjd e jag dessutom, nu visar hela härligheten -8kg! (ja tycker förresten de e så kul nu då jag väger mig en eller max 2ggr/vecka, o inte varje morron som förut, de e så mkt mer spännande! =D)

Dock tycker jag de e ganska svårt med detta med rutiner i mitt arbete, tur ja bara jobbar då o då, men ja försöker ha vattenflaska/mugg samt äta snabba mellanmål, som frukt eller en bar.. Men jobbar jag ensam o det hela tiden kommer in kunder e de lite svårt på den biten,.... Men men, tack för dessa 4 hg denna veckan! O mer ska de bli...! =)

So long! //Mallan

FELICIA (men självklart alla mina barn, dock ligger ju Felicia längre in i dikten..)Jag födde dig raring, du kom ifrån mig
Och hela mitt liv ska jag älska just dig
Din hy är så fjunig din kropp är så varm
Jag håller dig nära intill på min arm
Du somnar så nöjd och så trygg vid mitt bröst
Jag nynnar små visor till glädje och tröst
Gyllene lockar och ögon så blå
Knubbiga armar och fingrar så små
Din hand i min hand, ditt gurglande skratt
För mig är du lyckan, en värdefull skatt
Du växer var dag, liten blir stor
Jag gläds åt din framgång, jag är ju din mor
Jag räddar för spöken som kommer om natten
Jag vänder din kudde och hämtar dig vatten
Snart springer du lätt på smidiga ben
Och kroppen blir knotig som förr var så len
Du pratar och skrattar och sjunger och gråter
Jag tröstar, förmanar och lyssnar, förlåter
Du frågar om livet och allt runtomkring
Jag svarar på allt och på ingenting
Du börjar i skolan med ryggsäck och allt
Och vantar och mössa ifall det blir kallt
Jag står där i fönstret och ser hur du går
Jag ler fast i ögonen skymtar en tår
Vart tog de vägen, de år som försvann
Vad stor du har blivit, vad mycket du kan
Snart blir du förälskad och kinderna glöder
Och sen blir du sviken och hjärtat det blöder
Jag tröstar och lyssnar och minns alltför väl
Hur sårbar man är i hjärta och själ
Snart flyttar du ut, strax lämnar du mig
Och livet går på, fast nu utan dig
Vi träffas ibland, du gör små besök
Du sitter som förr vid mitt bord i mitt kök
Får nybakta bullar och dricker choklad
De minnena värmer, de gör mig så glad
Och nu har du gift dig, har egen familj
Och jag har små barnbarn som jag tittar till
Fast pannan den rynkas och håret blir grått
Så minns jag med glädje de åren som gått
Jag tackar för lånet - för stort och för smått
Du är den vackraste gåva jag fått!


Tänk & begrunna, vad är viktigt för dig...? Mina barn ÄR mitt ALLT!

♥Just den här morgonen kommer jag att le när jag ser ditt ansikte, och skratta, även om jag råkar känna mig trött och sur.

Just den här morgonen får du själv välja precis vad du vill ha på dig, och jag kommer att berömma dig och säga att du ser fantastisk ut.

Just den här dagen kommer jag att strunta i tvätten, och i stället tillbringa extra lång tid i parken med dig.

Just den här dagen kommer jag även att strunta i disken och låta dig lära mig hur man sätter ihop det där svåra nya pusslet du har fått.

Just den här eftermiddagen kommer jag att dra ut telefonjacket och låta bli att sätta mig framför datorn, och i stället vara ute med dig och blåsa såpbubblor.

Just denna eftermiddag kommer jag inte att skrika på dig en enda gång, inte ens muttra irriterat när du gnäller och tjatar om glass, och om glassbilen kommer förbi får du välja en hel låda av din älsklingssort.

Just denna eftermiddag ska jag inte oroa mig för vad du ska bli när du blir stor, eller ha dåligt samvete för att jag på något sätt inte är tillräcklig som förälder.

Just denna kväll ska jag hålla om dig länge och berätta en saga om hur du föddes och hur mycket jag älskar dig.

Just denna kväll ska jag låta dig plaska vilt i badet och inte bli sur för att hela huset blir blött.

Just denna kväll ska du få vara uppe så länge du vill, och jag ska hjälpa dig att räkna alla stjärnorna på himlen.

Just denna kväll ska jag ligga bredvid dig när du somnar, så länge du vill, och strunta i om jag missar mitt favoritprogram på TV.

Just denna sena kväll ska jag stryka dig över håret och bara vara tacksam för att jag fått den största gåvan av dem alla, dig.

Jag ska ägna en tanke till alla mammor och pappor som söker sina försvunna barn. Mammor och pappor som så orättvist mist sina. Och mammor och pappor som är på sjukhus där de ser sina barn kämpa, medan de själva håller på att gå sönder av hopplöshet och förtvivlan.

Och när jag kysser dig godnatt ska jag krama dig lite hårdare, lite längre. Då ska jag tacka alla högre makter för dig och inte be om någonting annat - utom ännu en ny dag.♥


Julfint....

Jag blev så sugen på julpynta i söndags, så jag var bara tvungen att pynta lite liiite... Magnus o en annan jaktidiot, (min kusin Pelle) var o jagade hare mellan 8-14, så ja hann endel.. =) Samt att jag kockade ihop en grymt god lunch som jag tydligen gjorde mig förtjänt av en hel natts ryggmassage enligt mannen, de ni! ;-)

Det blev en stjärna i v-rummet, ljusstakar i vårt sovrum, i tjejjernas rum samt i köket.. Lite änglar plockades oxå fram..*älskar*
Julgardiner i köket o en fin duk o så lite röda ljus här o där.. Det blir som mest i köket jag satsar på att julmysa, sen kommer ju granen o alla klappar i vardagsrummet, o när mina julskivor ljuder e det oxå i v-rummet.. Och för er alla som funderar, så hade jag 2 röda panellängder o 2 av den med hjärtan, varken ides köpa eller tyckte mig ha råd att köpa fler (de blir ju alltid så här med gardiner då man flyttat lite då o då, det som passade i läggan, passar inte i huset.. ) Men så gjorde jag så här o jag blev så nöjd!

Det blev sååå mysigt!Jag fullkomligt ÄLSKAR mitt nya kök!!


Ja just det, Tindra propsade på att hon MÅSTE kolla in feber på morron, so here it is!

Efter önskningar.....

Så lägger jag in lite nytagna kort på våra senaste skönheter....

Hm, här sitter stora heffaklumpen till mamma! Ser ni hur less hon är på vara höggravid!?!, =) lider med henne!! haha

Pappan gör som alla andra under tiden på BB, slappar o väntar på att få se underverken, (fast ärligt så tyckte han e var ngt äckligt som låg där o pillrades o tog all tid från mamman..)
Jag o Tindra bakade myrstackar efter vi ätit mellis idag! Det e ju snart första advent, fatta!? Imorron jobbar jag hela dagen o sen hade jag tänkt hinna baka lite lussekatter o ev ngn fler sort denna vecka, ja hinner det jag hinner... Men mysigt o ngt visst med att få julfika på första advent..!

Mammans.....


Tindras.... =)) (hon har tagit deg själv från bunken, rullat dem o sen doppat EN sida i strössel, de räckte sa hon, haha!


Måste även skriva hennes kommentar om bakandet.... Jag ÄLSKAR ju verkligen att baka, o hon uppskattar att hon får vara med varenda gång, jag lovar! Om än de enda hon hjälper till med ibland e att surra o surra o surra o slicka skålen!

-Mamma det här var jätte lolit!!
-Ja det var det
-Det va jätte lolit att baka sånna här JÄVLA kladdiga bollar!!! Visst var dem de mamma? -visst var dem jävligt kladdi?

Jaaa vad säger man om denna donna..??

O så ett rikigt buskort av Tindra alias superbusfröt Grahn! Hoppla pålle på Miltons babygym!!! *suck*


BEBIS!!!!!!!!!

Jaaaaaaaaaaa ikväll har min älskade kissemamma blivit mamma för 2a gången i sitt liv! Hon fick ju som minnes 2 kissebebisar på alla hjärtans dag i år, dvs 14 feb.. =) o nu var det alltså dags igen........

Nu kl 19 kom den första lilla bebisen, en mörk-grå tigrerad skönhet med vita tassar o vitt bröst, tror lilla svanstippen oxå var vit..
Den andra va väldigt lik den första, den kom kl 21.30, men de var så svårt att se då den var så blöt!

Jag är iaf världens för tillfället lyckligaste "mormor", hihi, o så får man se om de kan tänkas bli ngn fler..??

Nu ska ja upp o kolla till dem, jag LOVAR det finns inget finare än kissebebisar, jag kan sitta o titta o pilla på dem hur länge som helst!! =D

/Mallan

AJAJJ!!

Ja som ja kanske har pratat med mina närmsta vänner om så visade det ju sig att jag hade cellförändringar på livmodertappen då proverna togs på min efterkontroll.... =(
Har haft detta en gång tidigare, för ca 3 år sedan, så visst känns det lite underligt där i maggropen, o en tanke om de e ngt ??
Ja iaf så ringde dem i sommar  o sa att jag inom 2 månader skulle höra av mig för en tid till kontroll igen, fast nu på Piteå Lasarett. Så jag gjorde, o ändå en väntetid på 1månad, nu var dagen D här =((

Kom in till gyn mottagningen för eventuella biopsi prover.. Det hade nämligen sagts -ja det är det mesta dem kommer att göramed dig, men troligtvis vill Dr endast titta hur det ser ut o sen kommer du få åka hem, de var ju jag inne på, men ack så fel jag kom att ha..

KL 09.00 var jag på plats, o Dr såg direkt att detta måste åtgärdas, jag ser förändringar så delar av din livmodertapp kommer vi ta bort nu på en gång.... Hjälp!! Narkos eller vad?! Nej med lokalbedövning..

Detta är verkligen de värsta jag varit med om, nu får jag panik, vafan har jag ingen med mig för, ja vill inte göra detta ensam!! Dr är verkligen jätte gullig o försiktig, sätter emlakräm på o sen får jag minst 4 st bedövningssprutor, o de känns!! *så jävla ont*
Sen börjar de koppla in en massa slangar, o bränner, tar bitar o allt känns hela hela tiden o det säger jag, hon tror att en av bedövningssprutorna tagit illa, men ja säger bara fortsätt, för inte fan vill ja har ngn fler spruta, ja men gissa hur fet kanylen va på dem?? Usch usch usch...
Får en enorm hjärtklappning av dessa o huvudet dunkar, det bränner om kinderna o mina ögon blir trötta o tunga, sluddrar jag?!? Känns som att ja försvinner då o då.. =( Nu kommer en massa känslor, jag vill gråta o bli ledsen, vafan måste ja fått sånt här för????? Det hela tar ca 35 min o sen är det klart, känns riktigt skönt få kliva upp, men lite groggy känner jag mig....

Nu väntar jag bara på provsvaren o håller så många tummar o tår man kan i denna familjen att det inte ska bli ngn fler gång eller att proverna inte visar ngt illa =(
Så med rekommendationen att ta det lugnt ett par dagar ska jag, o kommer jag måsta göra om detta ngn fler gång i mitt liv ska det ske under narkos, jag kommer ALDRIG mer gå igenom detta igen!!!

/Malin

jaja ett - iaf! =))

Haha, nåja inte hade jag då stått helt still iaf, -0.1, dvs ett ynka hekto denna v, nåja hoppas på viktras till nästa gång, nu tycker ja att jag haft min stå stilla period för denna ggn...
Jag vet att de e ju så här då man tänker på krumeluren o ska lossa vikt, då kommer de skit perioder, men nu tycker jag minsann de ska RASA av mig till nästa vecka, tack!

Dagen innan dagen D...

Jaa jag har bytt dag för invägning, känns liksom som mer aktuellt med onsdagsvägning med alla våra rutiner här i hemmet.. =)
Så nu kör jag o GI polar´n Mona ihop, vi kan dela våra tankar o känslor så här dagen innan dagen D =/
Iaf så känns det spännande o nu vill ja gärna ha gått NER denna veckan, men ja vet jag varit sämst på dricka vatten o mina mellanmål denna veckan med -som alltid!

Men idag har ja vart extrem igen o det har infunnit sig en gå-ner-i-vikt känsla i kroppen, en promenad har oxå hunnits med =) Riktigt najjs!
Men som sagt iaf en 1-2 hg kan ja väl få lossat? *pliiiis*

Jaja, nya takter e det i min kropp nu, o jag njuter av mina rutiner o mitt sätt att behandla min kropp på!

Krams o god natt...... /Malin


what a day!?

Jaa denna dagen går nog till historien kan ja säga....

Allt började väl egentligen redan igår kväll med att ja kikade lite på kattan här hemma, vi ska ju snart ha kissebarn, så ja brukar kika till henne "därbak" för att se om ngt e på G eller om ja kan släppa ut henne.. E ju dörädd hon ska komma på sig att gå ut o föda sina små kidz... =O

O vad ser jag -joo en vit, bred o platt MASK kika ut, i strl jaaa ca 1½cm... o sen kila in!! (Nu vill Malin S P Y !!)

Allvarligt Magnus, ja döööör!! Han skrattar o säger -jaa o henne ligger du o snusar o sover med, o de e sant, hon sover faktiskt på min KUDDE! Uäää *äckelpäckel*

Jag RUSAR upp i sovrummen, byter i alla sängar, städar o fejjar o klockan är 23.00! Bäddar rent o nu är alla dörrar stängda o kattan e avmaskad........ Lugnet börjar infinna sig...... =)))

Sen stiger vi upp på morron o de e en vanlig dag här hemma, åker på dagis, där det är +3 grader i skolans lokaler o +7 på dagis!! Faan ja tar hem henne, inte ska hon va på dagge o frysa idag e min första tanke.. (det var pelletspannan som stannat under helgen, o inte första ggn) *suck*
Men dem va inne i matsalen på f.m så de behövde inte frysa...

Sen när jag går ut med en väldigt irriterade o övertrött lillebror för att åka o hämta hem storasyster så............... startar inte bilen, den e helt D Ö D!!! Ja hade glömt lyset på. ÅÅÅÅÅÅÅÅHH!!!!! Ilska ilska I L S K A !! Första & sista ggn detta hänt!!

Å va händer då man som oss bor på landet...? JO, då man vänder sig om hittar man inte ett LIV, inte en käft e hemma o barnet ska hämtas om 10 minuter!!
Springer in till de 2 grannarna vi har, ingen hemma...... Rusar in o ringer, YES Bosse svarar o kommer.. Nu visar det sig att han e kass på bilar, ja enligt han själv, o undrar om ja har kablar.. Ja dem hade ja hittat o klämt fast, svart o rött, jepp jepp, ja ÄGDE han i detta! Vi laddar ett tag o han måste varva sin bil under tiden, så tomt va mitt batteri..

Till slut startar den o ja kör utan lyse till dagge, o jävlarns va många som tuta, vinka o blinka till mig, -fan, man kände sig juh som en kändis! Eller en jävligt blond brud som inget fatta???
Haha, men ja bet ihop för nog ska ni tro mina horn kom upp i pannan, hur kul e de möta ngn som flashar med extralysena hela tiden, o ja sa högt, ja men här kör vi utan lyse & spar på strömmen till bättre tider!!

Lev o må, tjo hejj!! /MallanFarsdag..

Ojj, höll ju på glömma bort..! Jag o systeryster passade på att gratta pappsen på farsdag redan i fredags, vi visste ju inte hur vi skulle må på söndag efter 30 års ferren ;)

Så han fick goda bullar o ett vackert hjärta...
Sen kom Felicia hem till oss i söndags, o som hon hade pysslat till Magnus.. Hade skrivit en låång saga på Äkta Barbie brevpapper! Om en traktor som hade kört fast o inte kunde komma öp! Ja hon e för härlig denna tjej, ett hjärta av GULD!!


Dagen i bilder....... Onsdag 11/11

ÄLSKADE UNDERBARAST!! O tänk dem e MINA!!!

OooOooOoo...känner ni igen killen från Räkost reklamen?? =D


Ojdå javisstja, -här mamma, ta kort på mejj! Tindra slänger sig upp mitt på köksbordet...... =)


Sen kan hon ju gärna vara lite ful oxå de vet man ju...


Måste även lägga in kort från Tindras kommentar, vi tog alla dessa bilder medans middagens mat fixades i ugnen, jag rullade in en filé i bacon, fasen va gott det blev..!
Tindra såg den efter ett tag o utbrast

-Mamma, jag är rädd den!!
-Rädd, vad för nåt?
-Det är en ORM i min spis!!

HAHAHAAAAAAAA!!!!


& så festen....

Ja nu var helgen förbi med den efterlängtade 30 års festen!! Min kusin Lena fyllde i okt, men har haft rätt så fullt upp efter det, men nu var festen iaf! =)
Vi bjöds på mkt god kolgrillad lax, potatis, kall romsås, sallad o nybakta baguetter. Efterrätten var kalasgoda tårtor, o sen självklart rött & vitt vin, mintu, baileys, whiskey, o grogg!
Myyyyyche gott var det alltihop!!Resan TILL Boden, var väl ganska lugn, mina bröder klagade lite på morsan som va drivern, haha!! Men hon tog det lugnt o försiktigt, var ju snorhalt ute, körde minibuss så vi rymdes alla, de var mysigt! =)

Fast it vet ja, syrran o Johan såg ju mer än nyktra ut....eller?? HAHA *snyggon*


Stackars 30 åringen (till vänster) fick musik i öronen o vi var 2 lag som skulle gissa, Tjejjen va grym, vilken pipa!!


Undrar bara en sak -Johan, är du full??! =))


Min äldsta bror Patrik, med 30 åringens son Albin! Såå fina!!


Min andra fina bror Peter, oxå han äldre än mig, men inte lika old som Putte! hehe..


En av lekarna var ju "så ska de låta"., vi Älvsbybor ÄGDE!!


Hmm, börjar det ha uppnåtts några promille....?? Systrarna Graahn.. =D


Även här.....


På väg hem......... Hyffsat onyktert!


Sisters...

Mysig morgon i helgen som var...

Tindra kör järnet på volymen med MORATRÄSK!! Morrongympa tror jag det kallas..?
Mamman slappade i morronrocken med stora kaffekoppen i näven i soffan o var aktiv publik, eller nå.. =)

Ja o även mamman vaknade till liv efter kaffet, så all tvätt försvann, då passa Tindra på att leka koja i tvättkorgen!

Oj va jag inte skrivit på länge....

Ska ta o fixa med det idag om jag hinner, igår passade jag på att sova middag med Milton mellan 11-13, sen var det lunch o sen kom de andra stortjejjerna hem från skola o dagis.. Vi hämtade ut jultidningarna som Felicia har sålt, så då passade vi på att gå över till grannarna som beställt o leverera detta!
Ju snabbare vi betalar in, desto fortare får hon sin premie -Playstation 2!! *Härligt* Så de blir införskaffa sig "sing star" nu, eller hon har önskat sig det av tomten, mamma e på!! =)

Vikten idag e detsamma som förra veckan, men de e bra med tanke på hur mkt gott jag ätit, även en del utanför GI´s stråk, men de e ju inte ofta man e på 30års ferre, maten e väl inte det värsta, jag tar som ja brukar, men de var den där lilla tårtbiten o kanske groggarna med icke light läsk o öl, o vin, o mintu, o baileysen.. HAHA, jepps va jag blanda, men gott var de, o full blev ja o jävligt kul hade jag!!! =D

(har sån spänning i nedre delen av magen idag, typ vid äggstockarna, e de kanske tant lingonröd veckan som bestämt sig för att komma tillbaka...?, har ju vart fri henne sen Milton föddes, men de får man nog inte räkna med så länge till.. =/ Lilleman har ju slutat med tissetåren, för den va inge spec ändå så, de e så skönt då dem bestämmer sig för att sluta själva, o hellre ta flaskan, Tindra gjorde detsamma, men hon var 8mån, så han va ju lite tidigare, men skönt ha honom mätt på annat o mamman får ha en glad skitunge! Fast han e ju å andra sidan alltid glad, så de blev ingen skillnad, men skönt veta att han e MÄTT, för ni skulle se hans mage efter 200ml välling, hihi! =) )

Fick hem mina proteinpulver igår, så nu ska jag ta o blanda mig en god drink.. =)

Tjing!

Mamman...

Ett snyggt halsband..


Grymt snygg jeanskjol..!! =)


I egen hög  person..


å igen..

Ont i lilla benet........

Älskade lilla gosikorven, han har inte alls vart sig själv idag, helt hängig o lessen, gnytt o inte alls vart speciellt nöjd..
Ändå har ja gett honom alvedon med 4h mellanrum, de märks han har ont efter sprutan o ev hade han en febertopp med idag =( Hoppas han e bra till på lördag, känns inte kul lämna bort honom för att fara på fest annars =(

Även inatt vaknade han o gnydde, lite snorig e han oxå så de var jobbigt snutta på tutten o sova, kunde ju knappt andas med lillnäsan sin..

Barnen var med mormor idag o jag ilade förbi på min timmes lunch så ja hann få min beskärda del av dem, tillslut påstod Tindra att hon hade slut pussar, sötnöten! Jag e ju inte van vara iväg från dem o bara vara Malin, men UNDERBART var de! =)) Man får bara längta änmer efter varandra!
Synd bara att lilleman inte var riktigt OK.. O mammig blev han då ja kom innanför dörren, tänk så små dem är, men ändå hör dem att de e mamma, o han sprattla o ville komma, så han kom i min famn så fort jag ätit upp maten, o då blev allt bra, de var ju lite mammamys han ville ha för stunden =)

Sitter här o funderar om ja ska ta lite foton, o lägga in.... Iaf på den såå snygga jeanskjolen =D

Jobbat idag!

Faaaan minns inte sist de var så sjukt kul att vakna o veta att man ska till jobbet!! =) Fast å andra sidan har ja ju vart mammaledig sen Tindra föddes maj 2006, dvs snart 2½ ÅR!!

Har fått extrakneg på Helena´s så ja kommer jobba extra o hjälpa henne, var några år sen sist, (innan Flisan kom till världen) men de kändes riktigt bra o jag kände mig som hemma!

Lånade hem ett gäng kläder, men e alldeles för trött för att posa o visa ngt.... Blev iaf den där klänningen som jag pratade om, en jeanskjol, ett par strumpbyxor, en top samt ett halsband.. Kanske jag får ha på mig de på 30 års festen som hägrar nu på lör. Fi faan så kul vi ska ha!!! =)

Nu ska ja smurfa lite till, sen sova..

BVC

Lillebror har ju vart på BVC idag med förresten.. Älskade lillavännen fick ju sin 5 mån spruta, o som han skrek, o som mammas hjärta blödde!! =(
Men tur det gick över ganska fort i mammas tröstande famn, o tutte o snutte..
Nu e vi hemma igen o lilleman ligger o myser i barnvagnen, ser lite TV medan mamma bloggar, =) En riktig snällkorv!
Har just fått sig en flaska välling spetsad med lite alvedon, så de inte värker alltför mkt i lilla benet!

Våg & vikt..

Ja jag testa att ställa mig på vågen idag, de var samma som i onsdags, så med andra ord har ja tappat ett par hg även denna vecka. Tror ja räknar så att ja tappade ca 5hg förra veckan o typ 4 denna..
Men imorron e de eg 1v sedan ja stod på vågen, så få se om de kanske lossnat ngt mer?? =)

Iaf så e jag helnöjd, för som ja käkat o gottat mig på halloween -de e ju bara 1gång/år! =)

Tjingepling!!

JO förresten, var in på butiken idag o hämtade mina arbetsnycklar, ska ju jobba på dambutiken i byn nu i November, chefen ringde igår o hade kris imorron onsdag!, tur mormor kunde rycka ut o vara barnvakt! Sen ska ja jobba lördagar då mannen e hemma.... Så imorron lär Mallan komma hem med stora bärkassen full i snygga kläder!
Såg nämligen att hon fått in ett mkt snyggt märke nu oxå, me loves ju Esprit, synd bara min ekonomi just nu helre tillåter billigare kedjor..Så nu har hon både Esprit som lockar + detta andra märke, glömde bort va de heter.. Såg en klänning det bara lyyser Malin om, så den blir väl min?
Ska ta hem den imorron, fota o så får ni se!? =)

Kanske man byter hugg kläder-lön!?? *ler*

Hejj! /Mallan

Invägning....

Ojojj denna veckan kan bli hård, eftersom jag låg i magsjuka förra veckan både mån & tis o sedan vägde mig ons så kanske ja var hyffs tom i magen...Eller klart som fan ja var det, hade sprungit på toa ett x antal ggr + kräkts som ett svin! Så -9hg kanske inte var själva sanningen...? Men men huvudsaken att jag stått stilla, för då tycker jag att jag gått ner iaf denna veckan.

Tror det blir onsdagsvägning med.. Känns som en mkt bra dag att väga sig på! =)

Har ikväll beställt hem mer av nord-europas jävlat i särklass underbaraste proteinpulver, då mitt blev helt slut ikväll *paniik* Smaken är så grymt god, i klass med chokladpuddig!! Nammi! Blandas med mjölk..
Beställde i smakerna double choklad & pistage-kokos.. E så väldigt bra ha hemma, äter ofta detta till mellis eller som en snabb frulle medan man klär barnen o ska iväg på dagge! =)

Nu var det inte alls denna smaken ja köpte, men den kanske får komma hem i lådan den med ngn gång, någon som testat den?


Brända ägg!!

Förbannade k*k jävulens jävla sockerärt minne jag har!!!! ÅÅh!!

Hur gott e de inte med kokta ägg till frulle, liksom bara sovvelita dem som de är, INGET annat!, bara glufsa i sig en par 3st.. O är dem dessutom färdigkokta så de e bara värma dem i typ 10sek i micron e de ju dubbelt så bra..

Ja de var min tanke iaf där jag satte igång 4st, tänkte till frulle o ev sen ett till mellis.. Lägger barnen o sätter mig vid datan, -med en minneslapp alldeles vid tangentbordet! Men tror ni jag kommer ihåg??? -NÄE!

Hunden verkar orolig o vandrar, gnäller lite... Så ja kliver upp o hyssjar han, fan väck it barnen! =/
OJJ de ryyyker i köket -FAN!! MINA ÄGG!!

Jepps, jag rycker tag i kastrullen där det ligger 4 förkolnade ngt som ska verka vara hönsägg, ja vilken sort då?? Ja inte den sort jag köpte i butiken... o springer ut på bron.. i gröna tunnan ligger nu min efterlängtade frulle...! =(

& inte nå proteinpulver har ja hemma heller, suck!

Så nu går ja i säng, bajj!!

Lite mera pixs!

Kockan... =)


Älskling...


Svart pasta..


Spökbakelser..


Lillälskling!!!!

Lite fynd i trädgårdslandet....

Morötter a La familia...?
LillebrorEn dag i grimagernas tecken......
Sen blev man såå trött..

Här kommer ett skepp, lastat med.........

BULLAR!!!

Har ju glömt lägga in bilder från mina underbart goda kanelbullar jag bakade för ett antal dagar sedan... MUMMA!!
En MKT lyckad fest!!

Igår hade vi en mkt lyckad fest här hemma i glada vänners lag, temat var väl ganska enkelt, -spökpartajj! La ju in lite bilder igår medan förberedelserna var många..

Lina & Johan o lilla Wilma kom, självklart var dem oxå utklädda.. Lite synd att ja o Lina inte kände för att spendera en massa stålar på nya kläder, vi hade ju velat va goda vackre feer istället för häxor, eftersom männen påstod att vi kunde ju vara dem häxor vi redan är..?
Jaja iaf så svalde vi stoltheten o var ena riktiga äckelhäxor! =)

O Johans vackra frilla då, ja det var ingen lek tala allvar med honom där vid bordet då o då , jag blev ju bara så full i skratt... Bara titta på honom???Det härliga spöklika bordet... Maten som serverades var svart pasta, köttgryta o sallad.. Hade även kokat fjärilsmakkisar till barnen ifall dem skulle banga det svarta, haha.. Men dem åt den med god aptit, var kanske lite skojj..?Kanske syns lite dåligt, är iaf nästan en hel sprayburk med rött glitter!!!


Den farligaste av dem alla!!!
Lillkorven var ju oxå med & han fick ju testa Johan´s snygga frilla.......... Men så jävla skön!!!!!! =))


De kan va spännande de här med spökfest............ =)


Öh, ja va passar bättre på mannen än detta förkläde med texten -dagens rätt!


Tindra testa de oxå...


Välkomna in om ni törs........... Här finns inget Godis,......men BUUUS!!!!
RSS 2.0