Kanonhelg!!

Haft en kanonhelg med alla mina nära & kära, jag är så lycklig över mitt liv!! Sen har jag insett att jag inte ids hålla på med bloggandet, jag lever mitt liv, o alla ni som är en del av det får umgås med oss, annars se ni inte röken av mig och mitt lyckliga liv, vi lever i hemlighet och bara njuter.. Kom gärna & hälsa på får ni se live!

Älskar dig hjärtat, vårt datum kommer alltid vara den bästa dagen i mitt liv! /Malin

Hittat!!!

ÅH som ja e lycklig, har hittat ngt som verkligen kommer vara de finaste jag någonsin hållt i mina händer....... så spännande...!!! & älsklingen får inte heller veta, precis som ni, hihi.. men han e hyffs nyfiken, men de kan han va så de så! ;)


Hahahahaa

Jag blir så lycklig, om ni visste alla ni som kastar svarta blickar på mig hur bra jag mår då!!!! De går inte lämna på dagge utan en blick, går man in på ica då kommer nästa.. Tjejjer ni förgyller min dag! =) Men ok, sen kan ja faktiskt tycka lite synd om er, tänk att ni föddes med livets sämsta självkänsla, helt utan självförtroende o sen lastar er manliga sambo med detta..?? Att jag skulle vara/varit överallt där ja inte bordat, ja men tror ni verkligen att de e JAG som sökt första kontakten...?? A big NO NO ;)

Fast OK, fortsätt va sne mot mig, de e ert val, and your big mistake, BIG!!

& nu e jag e ett bloggaril, känner jag, så tell me, va ska ja blogga om???

/Mallan

Ja vet ja e kass...

På uppdatering.. Men jag njuter så mkt jag bara kan av livet!! Flyttat ner till centrala byn har ja gjort, så nu får man mkt mer besökare visar de sig, riktigt skojj!! :)
Umgås med mina barn & hjärtat o hans barn 24/7 & tiden den bara rusar iväg, insåg igår att vi faktiskt vart ett par nu i dryga 4 månader, snart 5 alltså!! Så mysigt, han ska alltid vara där längst inne i mitt hjärta där han tagit sig in. Att älska ngn så här starkt trodde jag faktiskt inte va möjligt, ja mina barn såklart, men en kärlek & partner i livet liksom!?

& snart e de dags för lite styling igen, bjuder på ett gammalt kort kan ja väl göra, de andra & nyare de finns på min FB, där mina vänner befinner sig.. :)
Fast alla får minsann tydligen inte vara min "vän" där, ja meningslöst försöka äga sin sambo & tvinga hit o dit, hur orkar man leva med att veta att h*n bara gör som du vill bara för att du säger att de ska va så..?

Nej ÄKTA kärlek ska de va, precis som för mig & hjärtat... Pussen till folket! Även alla sura snemunnar med ;)

RSS 2.0