Längtar!!

Att denna kväll på jobbet ska vara over and out, då ja ska köra i racertempo hem till älsklingen, mysa med han o barnen i soffan innan sängdags.. få morgonkaffet i sängen imorgon, som jag alltid blir så bortskämd med..!! ;) sen tillbringa en ledig dag tillsammans på tisdag, nåja jag börjar ju jobba kl 16, men iaf.. 

Sen vill jag att denna vecka ska gå fort, (dela för att barnen kommer tillbaka snabbare då) men oxå för att då blir de fredag, så jag & hjärtat får åka iväg bara vi 2 till Umeå, softa på hotell fre-sön, umgås med syster med familj (men shit, va mysigt det lät att säga familj om dem, ja de e ju faktiskt så, jag har ju blivit moster till en liten vacker Melody i fredags den 19/8, och jag är sååååååå stolt!!) shoppa, äta god mat & dricka en massa gott, men framförallt får jag ligga i min älskades famn och bara titta på honom, han gör mig så himla lycklig och jag är så glad att äntligen fått träffa min stora kärlek, han och barnen betyder ALLT för mig!

Snart e min rast iaf slut så jag ska avrunda, kika lite mer på nätet o sakna mitt hjärta, hörs! Kramen Mallan :)


LOVE OF MY LIFE!!


Råttan...

Jaså du VET.. Tell me all about it då.. =))))))

Att flytta..

och inse sanningen, komma sig från skogen där man levt i lögner o löften ja de är så UNDERBART!! Skulle önska att jag bara fick alla där ute att inse, dem som h*n säger pratar om mig, skrattar till MIG, ja ojoj, så fel h*n kom att inse h*n har... Herregud hur kan man tro att ngn ska lita på de h*n säger, de är se otroligt dumt, elakt och sjukt så de går inte att förklara..

Men sanningen kommer fram, folk känner mig, vet vad som hänt i mitt liv, vem som förstört så oerhört mycket för mig och barnen, som nu ska få "betala" för det, man kan inte bete sig hursomhelst och gå fri från det..

Jag kämpar in i döden för min och barnens liv och ett rättvist och harmoniskt liv.. Du ska ALDRIG MER få förstöra för mig, med varken dina hot, ord eller att lägga hand på.. Nej nu är jag starkare än någonsin och detta kommer vara värt ALLT!!!

Finns så och kanske alldeles för mkt bevis för att bara vara tyst, jag kan inte vara egoistisk nu, utan hellre försöka intala mig själv att detta är rätt, man ska inte beh vara i ett liv där människor far illa, de kanske inte alltid syns utåt, läs igen: -kanske inte alltid, eller snarare inte längre alla gånger, nu när du har lagt band på dig o det är inte lika synligt...? DU vet vad jag sitter på. Kommer gå med huvudet högt när du får leva det liv du faktiskt skapade dig...

MAN SKA VARA SNÄLL!!

..

Mkt som händer nu, ena sekunden e jag fullkomligt överlycklig hur livet mitt äntligen blivit så som jag vill ha det, för att i nästa sekund raseras pga att en bitter liten skitstövel gör allt för att sabba för mig & min kärlek..

Livet rullar på med jobb, glada och harmoniska barn (för de mesta iaf), kärleken som klivit in med stora steg i mitt liv -och som jag älskar det!!, sover som en prinsessa har jag oxå hört, men vad kan man annars göra på sådana underbara armar..? ;) fniss..<3

Sen allt som ska fixas med papper osv gör att man blir så frustrerad o nedstämd, att sen människan ljuger så inni helvette gör oxå jävligt ont. Men en lögnare alltid en lögnare. Vill bara bli fri nu, slippa tänka på att kanske vara inblandad i något skit med mr liar, ja de tär..

Ikväll åkte min älskade underbaraste i världen Aslan hem till Lollo, så ska jag fundera & grubbla ihjäl mig ännu mer under 1 v tid, men han kommer nog inte tillbaka till mig igen, jag har tyvärr inte den tiden jag vill kunna ge han nu, så jag önskar han ett rättvisare liv att leva & inte vara så självisk att behålla honom och låta han spendera timma efter timma i en lägenhet.. ÄLSKAR han så oerhört bara så de gör ont, gråter tårar stora som floder..  :(( Men det blir bra det vet jag, de sägs väl att tiden läker sår..?

Hjärtat mitt jobbar idag/kväll/natt och kommer hem imorgon, då blir de fredagsmyyys delux, för minsann e inte min betänketid slut då!! *firar*

Sov gott.. Kramen

RSS 2.0