Underbara tid..

Det är den vi har just nu, lyriska och lyckliga barn som så nyligen träffat tomten, en massa vit härlig snö att leka ute i, samt helt sjukt härliga få minusgrader ute!?? Jag NJUTER!! ;D
Planeras för fullt inför det nya året som ska firas med goda vänner, så mathandling och skumpahandlingen är gjord! Väldans skönt göra bort det mitt på ljusa dagen idag medan de flesta jobbade och inte sprang omkring och trängdes med oss :)
Sen haft en mor-dotterdag idag, fikade frukost ihop, gjorde ärenden, drog en fika på centrum, kvällspromenerat innan soffhänget med glögg & pepparkaka och sen ja nu e de dags sova!
Och det var ingen vanlig mor-dotter dag, nej idag var det JAG som var dottern!
Puss och natti mina kärlekar där ute! Älskar dig hjärtat!! <3


Tomten har gått hem..

Vi har haft en underbar julafton detta år , även fast den inte blev firad den 24e..!
Barnen har fått så otroligt fins julklappar av mormor och Janne, morfar, moster Emma och Johan, Gerard och barnen samt av mig. De fick mycket som de önskat sug och knappt vågat hoppats på att de skulle få!
Att få se dem öppna och bli alldeles till sig, det värmer i hjärtat och man inser hur väl man känner sina barn.. Milton blev lyrisk att han fick en orange åkmadrass och Tindra en röd, -mamma, precis som vi önskat!! Milton slutade öppna sina klappar efter nr 3 där han fick ett eget blått Nintendo ds ;))
Så denna dag har barnen samlat på sig stjärnor alla 3, underbara barn!!
Jo förresten, när jag var och visade upp barnens svinkoppor på vc idag bara för att höra att de är helt borta nu och ingen ny antibiotika behövs så kilade vi in till killarna och tjejerna på ambulansen! Vi fick kolla in båda bilarna, båren, lite funktioner och blinka med blåljusen!! Sen fick dem varsin nalle med sig därifrån, verkligen ett stort tack för engagemang från Staffan B's sida!!! Klart det skulle kännas obehagligt för dem OM ambulansen ska komma någon dag om det skulle hända något, men samtidigt vara något de kände igen och kunde känna sig trygg med..
Dags avrunda denna dag och sova gott!
Puss på er folket! :)


Nu kommer Felicia med!! ;)


Felicia


Kul

Locka håret även när de e kort!! :)


Snart kommer tomten

Till vårt hus :))


Julafton

För oss imorgon.. Förväntningarna är enorma!! :)


Nanny!

Har infört mer regler och en mer strukturerad tillvaro för mig och barnen! Vi blir både bästa vänner men håller fortfarande ett mor-barn relation..
Ens dåliga samvete har gjort att jag varit en för snäll mamma, dåligt samvete för att man splittrat dem, även fastän man vet att det man gjorde var rätt, barn mår definitivt inte bra att bo med biologiska föräldrar bara för att man ska hålla ihop för deras skull...
Jag är alldeles för snäll och det har dem insett, spelat på mina känslor och ingen av oss har väl tyckt att de e så livet ska vara!?
Så nu har vi suttit ner och knåpat ihop hur vi vill ha det, lite regler eller förhållningar vi vill ha för att vi alla ska må bra! :) ganska sköna kommentarer de själva sa och upplyste mig om hihi!
Sen ett stjärnsystem där man samlar stjärnor eller blir av med vid bråk osv, sen ett visst antal man måste jobba mot tillsammans för att få åka till Leos lekland, ha fredagsmys eller bio..
Vi är laddade och detta känns riktigt bra!
Pallen i hallen där man får sitta en stund om man bråkar och sedan be om ursäkt innan man kommer tillbaka står där redo och dem vet precis vad som gäller!
De har aldrig lyssnat så bra som idag, visat respekt och suttit ordentligt vid maten som idag, och diskmaskinen den grejade dem med :)
Livet e alltbra härligt!! Kramen


Mitt hjärta!!!

Ligger i magsjuka!! De gör ont i mig, önskar ju alla allt gott och bra..
Har iaf fixat o trixat med klappar ikväll, hehe och imorgon ska de sista bli inhandlade.. ;)
Oooh så jag längtar att få se hjärtat öppna sina klappar, fniss ;))))


Skön dag!

Myst med barnen idag såsom en skön måndag ska vara :)
Klätt granen hos mormor & Janne har vi gjort, lagt fram alla klappar under den..
Så juligt det blev nu! Härligt!!
Sen kom älsklingen förbi ikväll så jag fick krama ihjäl han litegrann, trist att inte sova tillsammans som man e van.. Men då får man bara längta mer efter varandra och det ska väl vara bra ;)
Min lägga e ju fortfarande under renovering, går inte med ljusets hastighet men huvudsaken de e rätt o riktigt gjort när de sen e klart! För jag tänker inte flytta därifrån på läääänge!
Men vattenskada e ju aldrig skoj :/
Nu blir de snart nanna kudden med min lillprins <3


Go natt

På er alla mina skatter.. De e mysigt ligga och höra djupa små andetag från mina små mini människor, så jag tror de e dags sussa själv nu!
Mina älsklingar har kommit ikväll, som jag har längtat!! :)


svar till dig läsare..

Sätter in din kommentar även här.. :) "När man måste skriva sådär mycket om sin älskade är det något som inte står rätt till. Knakar det i fogarna?" Från D Hej D! Nej hörru du, här knakar det inte i några fogar,..Jag är så fullkomligt lycklig över att ha träffat min själsfrände så jag kan inte annat än både prata och skriva om de! ;) Men för att skona mina vänner, och nära och kära så skriver jag av mig lite då o då oxå, annars blir de nog less alla mina utlägg om hjärtat mitt! Men om du själv av den erfareheten skriver så, så kan jag bara tycka de e trist för dig och hoppas att du oxå snart hittar din stora kärlek i livet, kanske startar en blogg som jag kan få följa din kärleksresa på..?! Sen e de inte så lätt veta vad man mer ska skriva om, så här i nyförälskelsen då hjärtat och hjärnan bara tänker på EN sak, och snart firar vi 6 månader, våra första 6 månader av alla ÅR!! Puss på er :) /Mallan

Klippt mig själv!

Och det här e resultatet ;) hjärtat fick oxå agera frisör och fixa med håret baktill, lite nervös, men de gick jue! Pussa!!


På väg hemåt..

Från mosters lilla hjärta! Gud så mycket som händer med henne mellan gångerna vi ses..
Denna gång var hon lite avvaktande när jag satte mig i bilen, tog av mig glasögonen men hon tittade mest..
Men när vi sen stannade och hon såg mamma så tordes hon slappna av och skratta till mig, fina fina duu Melody, du får inte vara rädd moster, då får jag ju ont i hjärtat :)
Nu ska jag och älskling snart göra helg, ta hand om er allihopa!
/Malin <3


Den stora kärleken..

Är precis vad jag fått möta. När man mår som värst, när dalen känns djup och man inte har särskilt mycket hopp för en vacker framtid det är då man ska göra sitt livs beslut..
Efter jag sett filmen Sex And The City när den kommit, var jag så arg, less och besviken att jag bara fortsatte i samma olyckliga ekorrhjul som bara snurrade snabbare och snabbare till.... ja till vad, till en stigande ålder och sedan en död..? Att jag tog tag i mitt liv, jag letade och längtade efter den stora kärleken jag med, efter att få hitta någon som kom att betyda mer än mig själv.. Någon som kunde uppfylla mina misslyckandes erfarenheter med kvaliteter som jag nu hade som kriterier som definitivt var tvungna uppfyllas, annars fick det vara!
Ikväll har jag legat hemma hos min syster och sett Sex And The City 2, fullkomligt lycklig över min livssituation idag, känna igen mig att Jaa jag har hittat han med stort H, jag har hittat den man jag vill dela hela mitt liv och framtid med!
Jag har hittat min Mr Big!
JAG ÄLSKAR DIG ÄLSKLING <3


På väg :)

Till mosters hjärta!!!!! Myyys <3


Julgodis

Med Sanna ikväll! Det blev marsipan figurer doppade i choklad, blir mumsigt till julafton! :)


Hm...

Nej absolut inte tomhänt på väg hem!! Hittade en massa bra ha saker till både mig och hjärtat..
Samt en massa julklappar! Några få kvar bara, men de hinns ju med..
Look at this hehe ;)


På väg

Till IKEA!!!
Jag vet inget speciellt jag behöver eller är ute efter, men lär ju knappast komma hem tomhänt ;)
Ta det varligt i trafiken kära ni!


Snölykta..

Med Sanna :)


Lucia

Har varit och tittat på Sannas luciatåg idag, hon var en jätte söt tomte-nissa! :)
Sen hem och vänta 1h och tillbaka i samma kyrka för Felicias luciatåg, hon var inte med själv, det var valfritt, men jag fick ju se ännu mer mysiga uppträdanden och fina sånger, det är något visst när barn sjunger, sångerna blir massor bättre! ;)
Och så fick jag krama o pussa lite på Flisan!!
Nu fick jag date med tomten så nu blir det slå in klappar!!
Trevlig lucia idag, och glöm inte blåsa ut alla ljus! Puss :)


Mer antibiotika..

Mina älsklingar vill inte riktigt bli av med dem sista svinkopporna :(
Så det blev ytterligare antibiotikakur i 11dagar för dem vardera.
Dvs mina älsklingar och hjärtan får inte vara på sina luciafiranden imorgon :((
Näe de här e inte kul, usch blir ledsen i hela mig för deras skull..
Allt dem tillverkat och bakat och skulle sälja på sin bazar får dem inte vara delaktiga i :(
Blä till höstsmittor!!!!


Blev stallet igår!

Och inget Kanis.. Men tror barnen blev lyckliga iaf, det verkade minst sagt som de! :)
Milton blev jätte jätte glad och ville rida på sen lilla hästen Prinz, Tindra hon ville ha Azzi och sån tur vi hade att dem fanns lediga, samtidigt, men med 1h väntetid..
Fast de gick bra iaf!
Väntar o väntar, o hur snygga som helst!!! :) puss mina små troll, älskar er!


Kanis!

Blir en härlig utedag imorgon känner jag på mig! Kanske man packar ihop åkgrejjer och drar till Kanis för utelek och korvgrillning!
Haka den som vill & törs, hihi.. :)


Lchf mousse

Med mörk choklad smaksatt med mint, ljuvligt!
Finns 1st över i kylen ;)


Detta känns.....

Ja som jag befarade när jag gått på hallgolvet och upptäckte att golvet var ojämnt, ringde hyresvärden som efter ett check inser -det är vattenskadat!!!!?? Detta är inte sant!! Man vill ju bara gråta... :(
Så imorgon är det bara packa ihop och åka från mitt hem i några veckor framöver... Ingen jul hemma hos mig som planerar, mitt hem, min borg och min trygghet ska jag inte få befinna mig i.. Iaf i några veckor, och jag som verkligen hatar att bo i kappsäck :(
Men många som öppnat sina hjärtan och sina hem, det känns iaf skönt..

/Malin


Längtar efter dig!!

För du är det finaste jag vet! ;)


Vaken igen...

Vad är nu detta!??
Jag har som myrornas high life disco i hela kroppen!? Hela jag är pigg, hela kroppen vill upp och skutta och hjärnan e liksom VAKEN, herregud!!?
Kosten som gör mig sån eller!? ;/
Däremot e jag less det illamående jag har fått sista 2 dagarna.. speciellt när jag äter ett större mål mat, typ lunch och middag.. Yr e jag oxå, men de e sånt man verkar få ta i denna kostomställning! ;)
Iaf som sagt e de full fräs på damen och alla påhitt jag vill höra med barnen lyser inte med din frånvaro, jag får snarare säga till mig själv att bara njuta och vara, och inte ha ngt på tapeten hela tiden.. Men de e ju jävligt lätt, nja..!
Idag e de fredag och hjärtat mitt fyller år!
Grattis på bemärkelsedagen världens bästa DU!!! <3 <3 <3
Bakat kringlor har vi gjort i afton jag och
mina änglar och det var skitskojj!
Ok, try to sleep nu då kanske? Natti :))


Seriöst alltså....

Efter jag lagt barnen så satte jag mig med min bok igen.. Tänkte ska kolla skytten-vågen.. Och nu blev de nästan läskigt!!? ;/


Såklart!!

Det är ju VI vågen-skytten!! Den finaste jag någonsin mött, den bästa jag släppt in i mitt hjärta, den enda som verkligen ger mig lusten till liv ;)
Älskar dig till döden älskling <3


Nu är granen pyntad!!

Javisst, med barnens hjälp gick det undan och riktigt fin blev den!!
Milton han tyckte man kunde hänga dem på samma kvist, mamma de är ju kompisar!!?


Det finaste för mig..

Är att ligga nära, höra dina andetag och kyssa din hud.. Kyss hjärtat mitt <3 ses i drömmarna!


Nästa barn sjuk..

Jo trist men sant.. Felicia vaknade efter någon timmes sömn, fortfarande huvudvärk och nu varm.. Så efter att Alvedon gått ut kroppen kollade vi, 38.4 grader i temp visade den.. :(
Somnade om strax efter 18 igen och sover sover sover..
Blev ganska full i skratt när hon kommer upp nu 21.30 och frågar vad jag gör? -men du då, tyckte jag?? ;)))
Sen sa jag gå o sov, de e ju kväll.. Flisan titta på mig med stora ögon, men åååååh, jag trodde det var morgon!! :/
Nu ska vi gosas...
Hej hopp! :)


Tjuvade igen...

Med vågen, ytterligare 7hg på fem dagar! Heheeee


Tisdag!

Med tanke på den sena timmen jag somnade igår så vill jag inte ens tänka på hur få timmars sömn jag lyckades få ihop.. :/
Trött och grusig i ögonen på morgon när julkalendern visades men efter en het dusch och några koppar kaffe var man fit for fight igen!!
Tindra har lekt hos Maya idag och jag och Milton har fått rå om varandra, även lilla mommis fick lite kvalitetstid, sen for vi hem och bara möös :) mammas kille som han säger!
Flisan kom hem tidigare från skolan idag efter att fröken ringt och sagt att hon inte såg kry ut och hade huvudvärk, så hon fick smärtstillande och sen i säng, där hon nu ligger och sover..
De e nog väldigt mycket som händer i den lilla kroppen och så har hon ju haft migrän när hon va mindre.. Usch vet ju själv hur fruktansvärt det är :((
Ninis har fått städat och rent och Milton testade ligga under burgallret och vara haj! Haha!
Nej de verkar vara dags för kramkalas en stund nu ;) sen hämta Tindra!

Love you G <3


Går inte sova!!

Då e man för lycklig av nuet va??!!! ;)
Kommer oxå på mig att fnissa till för hur komiskt jag tycker vissa saker kan bli, om du liksom inte tål mig, ja varför då läsa min blogg?
Pösa snyggrumpor därute!!! Hahaha!!


Smartson

Tjohoo klart jag skulle vilja testa dessa nyheter som Ekströms kommit med, speciellt när jag själv gärna gör desserter hemma med endast naturliga råvaror, så skulle det vara intressant testa om dessa kan hålla samma goda smak och klass som mina egna..??! Pannacotta, creme brule eller chokladmousse Ni kan ju själva kolla in :) http://smartsontestpilot.se/ekstroms-desserter/bli-testpilot/

Nu knakar de..

Idag har jag tänkt så mycket på mig, mina val, min framtid och vad JAG vill!! Så snart måste jag på arbetsförmedlingen, kanske ett besök på komvux... Sen hoppas jag att valet jag gör blivit rätt, man är alltid nervös för stora beslut och val, men med facit i hand har ju mitt liv gått vägen riktigt riktigt mycket!


Så där!

Nu har de kommit och jag försöker ihärdigt att vänja mig! :)


Älsklingarna här igen!!!

Kan inte kännas bättre.. Dem dekorerar och målar kaninens kartonghus, lite jul och annat fint! :))
Kaninen herself skuttar omkring lös på golvet jätte busig, ibland ett hopp in i buren och sen ut igen!
Nu ska vi snart mumsa lite julskinka som precis griljerats i ugnen, mmm!
Som en skön söndag ska vara, nåja lite groll blev det efter lämnandet men efter litet samtal så redde sig det mesta, man måste ju ändå få ha olika åsikter om saker o ting! :)


Sådär..

Dagens goda gärningar avklarade.. Både 2st långpromenader à 25 min, och så kanelbullbak!
Om de blev goda?, jag vet inte, har ju inte smakat såklart ;))
Men bjuder på en bild, doftar iaf underbart!!


Söt som en pralin!!


På väg hem igen..

Åkte hem med Melody och hennes mamma igår för umgås och mysa tillsammans en e.m och kväll innan hjärtat hämtar mig och det är dags åka hem..
Vi lekte i över 1h i bilen då donnan vaknade innan vi var framme, de var ju superkul ha sin moster i baksätet, då kan man väl inte sova?!!
Sen hemmamys, fixa middag, promenad i stormen med lillan i vagnen så vi kunde handla lite ingredienser till chokladmoussen à la lchf vi skulle göra till kvällsmyset :))
Sen har vi busat hela kvällen, Melody har provat olika huvudbonader och glajjer, hihi.. Kl 23 var vi alla så trötta så vi la oss och somnade bums!!
Blir väckt av lillhjärtat strax efter 9.30 när hennes mamma lägger henne på min kudde med lill ansiktet nära mitt & hon skriker uuuäääääh!! Haha!
Upp för frukost och en dusch sen skjutsade dem mig till Teg och älsklingen stod där och väntade på mig.. På väg hem och ska njuta av ledig helg, baka bullar och en tårta för kalaset som stundar nästa helg..

Moster längtar redan hur mycket som helst efter dig lilla goa Melody!!!!


Första veckan har gått..

Som sagt har de gått riktigt bra!! Trots pepparkaks- och lussekattsbak har de gått BRA!! E man tjurigheten själv kanske!?
Ingen promenad har hunnits med pga sjuka barn, och ishalka men de kommer! I e.m blir de promenad men Melody och hennes mamma :)
Så jag kör på vägningsdag torsdag, som idag visade på -1,5kg :)))


1:a december..

Och 23 dagar fram till julafton!! :) lite drygt 3 veckor bara, hur fort har inte detta året gått alltså,?!! men tiden går ju fort när man har roligt, hihi..


RSS 2.0