Bjuder på foton igen...


Går bra detta!

Vår lilla tävling vi har om noll tolerans mot onyttigheter, fram till jul är första delmål.. Jag har lossat 1kg på 4dagar, så på fredag är det ytterligare 4dagar, kanske jag ställer mig på vågen ihelgen igen.. De e spännande!
Jag e ju bara bäst!! ;))


Typiskt!!!!

När man blir lyrisk och lycklig så är de fel jäkla mått på buren i annonsen..
Nåja de löste sig med lite samtal som slutade i rabatt!! :)
Men söker fortfarande efter en stor bur som helst är minst 150cm, någon som har och vill bli av med!?


Ny bur..

Ska lillis få nu, hjärtat hämtar en delux bostad till henne idag i Luleå, en bur sim mäter 150x50x50 cm.. Lånade en bur av snälla söta Lotta 2 dagar så vi skulle klara oss innan nästa bur var ledig :))
Blir kul se lilla hon i denna stora bur innan hon vuxit till sig!
Idag vaknade jag kl 13.10 helt sjukt jag vet, men de värsta är iaf att de blir så fort mörkt och kväll..
Myser i soffan med stora koppen kaffe och äggmacka på finn crisp till frulle just nu, hihi..
Kom & hälsa på oss? Kramen


Så söööt!!


Idag är ingen vanlig dag...

För idag är det min pappas födelsedag!!! För mig är han och kommer alltid kännas som runt 45 år, hihi..
Grattis pappsen snart kommer vi!!

Puss & kram


Sovmorgon & ledig dag!

Riktigt härligt!, vaknade strax efter 11 av att hjärtat kom in med kaffe på säng.. Sen har vi bara chillat och myst på innan de var dags åka hem o låta lillis komma ut en stund, plocka och fixa som man alltid gör när man e hemma och sen en massa myys i soffan med den lilla lurviga ;))
Nu ska middagen intas, lax sallad och hollandaise sås, mums! :)
Byyyye


Tidig julklapp..

Har jag fått idag! Nu var lillis leveransklar, en grå-svart-beige lejonhuvad kaninunge på 8veckor, och huuuur söt som helst!!
Jätte go, har legat på mig i soffan, skuttat lite på min mage, upp och luktat på min haka, min mun och sen på mina ögonfransar, hihi..
Fått skutta omkring över 1h på golvet och nu gosat ner sig i hö't!
Så jag bjuder på en bild, fler lär absolut komma!
Jo förresten, her name is Mysan :)
Så himla skönt att äntligen ha ett lurvigt kramigt litet djur hemma igen, jag fixar verkligen inte ett liv utan djur!
Kram folket /Mallan


Båda två!

Har vi ju såklart.. ;)


Lussebak!!

Snart kommer mormor till barnen hit och vi ska baka lussekatter på självaste första advent!! Oh va mysigt!
Sen blir de bio med alla mina hjärtan, förutom Felicia som redan åkt till pappa då de va dags för dop!
Härlig avslutning av denna underbara vecka tillsammans med barnen, nu ska man ha ont i magen igen o drömma om nätterna 1v till, då jag inte får ha dem nära..
Men än e dem här hos mig så nu åker förkläderna på!! :)


Tvättberget!!

Från h-vetet tror jag landat hos mig -shit seriöst alltså!!!?
Synd det inte finns torkskåp eller tumlare här, detta känns som en ond cirkel just nu.. :/
Dag 3 idag o de rullar på, tog en delux frukost av turk yoggi idag + bär, annars ägg, kyckling o kött med allehanda tillbehör.
Barnen mumsar lördagsgotta just nu, men ja e inte sugen!!
Hoppas på besök ikväll, har ett barn på bio o de andra två framför Madagaskar 3 :)
Byye!


Tindras tur..

Nej vi lyckades inte hålla kopporna från sessan heller! Trots ihärdigt smörjande på den lilla koppan hon hade bakom armen, som blev torr o fin men helt plötsligt blev de fler små mini mini koppor fyllda av vätska och på morgon kände jag hur jag ville gråta, detta fungerar inte!! Så nu har hon precis påbörjat sin antibiotika 7 dagars kur.. Usch mina älsklingar varför måste ni få sånt här, kliande och brännande dumma koppor.. Tindra grät såå ikväll av att det gör så ont, o jag kan inte göra så mycket annat än trösta o försöka blåsa och lindra...
Älskade barn bli friska nu, puss mamma


Milla:

Nej e du galen, vi har inte förlovat oss!!!!! Namnsmycken vet du väl.. ;))


Dag 2

Känns spännande då hungern e helt borta pga detta illamående.. :/ nåja bara bita ihop o rida sig igenom den! kör en sån där rensning just nu, s.k sockerdetox!! Lchf i gi :)
Dagens frukost innehöll 2st ägg iaf, alltid något! :) & äntligen helg folket!!! Pöss Pöss ;*


svar:

Sara: härligt värre, tycker du varit lite dålig på de sista tiden.. ;) Men allra bäst vore om du kom hit live så ja kan krama litte på dej! Muppan: jo jag vet, jag har toriska linser (brytningsfel) o dagslinser, jag har testat månadsliner men har för "små" ögon typ, haha..!! Fan va fröken-aktig ja kommer se ut nu förresten, så där snajsigt nasty teacher..? Eller så it.... ;) Lev o må babes! /Mallan

Nu blire av!!

Kört på linser i typ 1 år nu, men tycker de e gode jäkla apdyrt att betala över 600kr/månaden så ja har försökt hitta nå glajjer som e Malin, men de e inte lätt.. Nu kör ja på dessa iaf, o håller tummarna! :) Tjing o hejj alla godingar därute!

Pigg o kry!!

Nu börjar krafterna o matlusten vara återställd för lillkillen igen, skönt! :) Alla prickar har torkat helt o många har dessutom trillat bort..
Storasyster är på dagge o här hemma tvättar vi o donar på, de e mycket kläder, handdukar o sänglinnen som gått sista dagarna här pga kopporna.. Sen ska vi dra på oss ytterkläderna o ut o leka i snön! Tjing tjong!! ;)


Så fin..

Precis som vi :)


Medicin..

Blev de såklart, de tyckte minsann att de inte ens va ngn idé smörja med receptfritt, de var liksom -men hjälp vad mycket!!
Vilket resulterade i antibiotika i 7 dagar 3ggr/dag.. Flytande så där lagomt gott som man minns.. :/
Men vilken kille jag har!! Han tar direkt sina 5ml och sen får han ett Bamse tuggummi :)) nu ska vi bli friska!

Tjing o hej! ;)


Mammas prins..

Hemma hos mig, äntligen!! :)))
Dock full av svinkoppor! Så det blir dr i e.m för de har blivit åt h-vete för mycket så receptfri salva ska räcka :/ det är i ansiktet, öra, rygg, ben, och fulla magen och överarmen! :(( synd om honom är de minsta man kan säga! De kliar och är varmt för han säger han. Blåsor fulla av vätska, som rinner ut o bildar en massa nya blåsor om man kliar sönder dem.. Han har kommit till oss inatt
En vaknar hela tiden :( till slut vid 02 gick han o la sig i soffan.. Feber 39 igår men inget idag iaf.. Väntar på svar från dr just nu..
Skulle lätt ta över detta för han om de bara vore möjligt, det gör ont i
mamma hjärtat!! :(


Förändringar..

Blir det bl.a. idag hos oss! ;) lite mera sånna alltså hihi.. Sen blir de god middag tillsammans med fina gemensamma vänner här hemma. Men först en sväng in till stan samt fixa förberedelserna! Trevlig lördag folket!! Puss på er :)


Njuter..

Att få vara dig nära. Vaken, sovande eller bara få ligga o titta på dig, du är det bästa jag vet! Tack att du är just du, o du är min!
Mysiga dagar dessa.. Med fina bling oxå hihi.. Puss hjärtat ;)


Snön?

Alltså nu vill jag ha snö & sätta fram lite juligheter såsom stjärnor osv.. Åka skoter, slalom o busa i snön.. Hallå där?!


Kväll

Myser och njuter med dem som står mig varmt om hjärtat. Glad att du inte kan låta bli att läsa min blogg för att du tycker den är så bra! Hihi :)
Glad att jag oxå har så otroligt många vänner, o de är mina vänner just för att JAG valt ut er älsklingar!! Tänk att allt detta nya skulle bli sånt lyft!?

Sen säger jag bara att svartsjukan är hemsk för den som inte kan klara av att kärleken har en historia, ett liv och en
massa minnen.. Älskar er nu o förevigt!!!


Reser..

Mitt sällskap.. Mosters hjärta ;)


Igår kom de..

Våra fina, som jag längtat & äntligen!! Älskar dig hjärtat!


Testar..

Testar lite min nya tele, riktigt skoj :)


Alla pappors dag!!

Min pappa han blev uppvaktad av mig, mina bröder + familjer idag på fm, fick lite chokladtårta & en god lukt, lycklig som få!!
Barnen har varit o shoppat dem med, Flisan ska ge pappa blommor & choklad, Tindra & Milton har precis blivit skjutsade till sin pappa glada i hågen att få lämna varsitt inslagna silverpaket med choklad i!
Tyvärr var det en som va sur som stod där i hallen o surade på om vad dem ägde o inte ägde av barnens kläder, som om ja ens tittade på dej??? Nej de va inte barnens pappa...! Faktiskt inte.. Kanske var de katten som fräste eller markattan herself..?! ;) Försök komma mellan eller förstöra eller bestämma, då tror ja minsann du sket i de blå skåpet för sista gången, hehe..

Tänk vilken farlig sjukdom svartsjukan är. tack gode gud att jag inte är drabbad!

Lev & må alla mina raringar därute! Puss puss

Kommer inte sluta..

Efter många kommentarer att NEJ DU FÅR INTE SLUTA BLOGGA!! så kommer ja inte göra de.. de roar alldeles för många det jag skriver, så de lyfter jag hatten för och tackar för ;)

Sen en viss karamelliz nånting typ, mail, eller var de karamell..?!, som skrev inte så lite som 3(!!!) kommentarer om att jag är en SLÄMPA, och att folk tittar på men inte vill ha kontakta me dej, de gjorde mig bara alldeles varm i hjärtat, de e ju de jag sagt!! hihi..

Jag rasar inte pga detta, nej du gjorde bara min dag..! =)

Jag tycker ju som sagt de e skitkul att ni blänger, då ni VET att jag inte bryr mig, utan ändå alltid får och kommer att få som ja vill ha de... puss lovely!

RSS 2.0