Min helg..

Trots att helgen bestått av jobb så har ja varje ledig sekund tillbringat både vaken & sovande tid med mitt hjärta.. Jag är såååå käär!!!!!

Fredag kväll efter jobb o inga barn hade vi en mysig filmkväll med lite gotta i soffan tätt ihopkrupna, mmm, sen lördag jobbade jag dag, hem kl 15 för lite handling tillsammans o sen styra ihop en god sommarmiddag & några glas rött till det ;) satt ute på altanen från ca 18-01, såå mysigt, och som hjärtat säger : tiden går fort när man sitter med ett fint sällskap..

Nu jobbar jag e.m och sitter precis på min rast, bränner iväg några sms till fina underbara, jag tänker på han 24/7, kan man alltså kunna va så här kär, de trodde jag inte, för de har jag aldrig tidigare upplevt!??

Imorron kommer mina små älsklingar hem, åh va jag längtar! Jobbar många men korta pass denna v, skönt & hoppas på finväder då blir de sol & bad efter jobb & dagge. & en o annan mysstund med hjärtat oxå skulle jag ana, fniss..

Puss Gerard, miss u..! /Malin

Tycker om dejj...

Nyp mig i armen så jag vet att jag lever, stick mig med nålar så jag kan förstå att jag inte drömmer.. Ge mig EN anledning att inte tro på oss, bara en enda, för jag hittar den inte, och kan inte sluta tro att allt detta bara är en dröm..

Från dagen jag träffade på dig har jag grubblat o kännt ngt inne i hjärtat, dagar, veckor o månader har passerat och tillsist tog jag modet och kontaktade dig. Sen den dagen började jag att leva!!

Du hoppade rakt in i mitt hjärta första gången jag tittade in i dina ögon, det pirrar, bubblar och spirar så mkt kärlek när vi ses, vi är som 2 tonåringar, jag blir ibland av situationen så där generad, blyg och fnissig.. detta är en känsla av kärlek jag aldrig tidigare har känt..

Som jag sa till min svägerska när hon frågade hur de kändes, -jag vill inte ha han, jag SKA ha han! & nu är han min..!

Joo jag har hittat MR RIGHT!

Puss älskling <3

Blondie igen förresten... =))

RSS 2.0