HELLOWEEEEEN!!!!

Förberedelserna e många..... Busen blir bara fler o fler nu i stockis...... BUUUUUUUU!!!!!!




AJAJ kapten!!

Hahahahaaaa, mixade lite med min mobil idag!! =) Haha den ena fulare än den andra!

Mamman......


"Lillebror"......


Pappsen!

Bakat lite....

WOW hittade ju igen en såååå cool grunka som låg här i huset då vi flyttade in..... Kolla, kakspritsen! =)



Så vi grejjade ihop en deg som fanns på förpackningen, typ smör, socker, mjöl & en äggula... Det var lite klurigt då receptet var på gram, hmm, man e ju som van Hg eller Dl.. Nåja, =)




Koncentrerad brutta....


Nu så!... ganska fina va!?



Vilka förväntningar va.. *pussungar*


& det hela slutade lite smått skruttigt, dem flöt ut o var inte alls i närheten så fina som då vi gjorde dem, antar de hade blivit bättre med mer mjöl! De får vi göra nästa gång, men smaken var ju dock densamma! MUMS!

Yes oh yes!!! =)

Invägningsdag! Resultatet - 9hg!!! Ojojj, nu e Mallan på den härliga summan av 7,5kg RIKTIGT NAJJS!!!

So long //Mamman

Min vikt uppdatering....

Jag GLÖMDE väga mig! & eftersom jag vill ha nakenvikt på morron så beslutade jag mig för att  jag gör de imorron, men känns som om de kommer vara + - 0 , då jag ätit alldeles för lite även denna veckan, shame on me.. Ja bara glömmer bort mellis o vatten, vad göra!!?
Äsch livet e ju lååååångt...

Tjing o hejj, bättre uppdatering imorron! =)

//Mallan

Shopping med stortjejjen!!

ÅÅÅH igår hade vi ÄNTLIGEN vår efterlängtade shoppingdag i stan jag o Felicia.. Bara mamma & Felicia, inga små snorisar som ska ha uppmärksamhet eller e för liten..
Nej bara 2 vuxna donnor! =) O som hon kändes vuxen.. Bara i bilen innan vi skulle inta butikerna, titta hon sig i spegeln för att fixa till håret, ngn mössa skulle hon inte ha! haha sötisen!

Så vi intog Dollarstore, o där hittade vi alltmöjligt, barnschampo, servetter till litens rump, tvål o dyl.. O vännen köpte sig en mjukissäl, en vacker ängel som har ett tindrande ljus samt hästprydnad, hon hade ju sin egna börs med sig...

Så ängeln står på hennes sängbord o lyser varmt o fint......


Sen intog vi själva stan, o bilderna får väl tala för sig själva.. Iaf kul var det att prova kläder!!



Egen jordgubbsdoftande lotion samt Coca-Cola lypsyl inhandlades... Hur sött e inte de!!!?


& 2st scarves, vill ha som mamma, o som vi hittade!! =) Valde iaf dessa....


Tuggummiautomat till sig, o godis till kaninerna!


Just det, får ju inte glömma, Theo vännen där hemma, & med ett hjärta skulle det va!



HAHA, mammans handling, till insidan kökluckan, handdukshängarna av mig o mannen!? =))


& så mammans fina vintriga tomtepar!


Vi hittade så mkt fint till Felicia, men självklart kunde inte mamman låta bli att inhandla lite till sig själv.. =)
Men det var till Felicia vi skulle ha..

Resultatet blev

* 2st mjuka velorbyxor, bruna & grå
* vit långärmad tröja med kanin o strasstenar
* lilarandig tunika
* vit scarves med guldglitter o frans
* röd hello kitty scarves samt hello kitty hårklämmor
* randig tröja med silverglitter, matchande med byxorna
* och så lite blandad pott bestående av lotion, lypsyl, tuggummi, lite snarra osv....

En mkt lyckad dag & med det..............en MKT trött dam! =D


Fniss.....fniss.....FNISS!!

HAHA,.........JAA Mallan ÄR full ikväll!! Har jag druckit, ja vad....typ 2½ vinglas.....hahahahahahaaaaaa!!
En härlig känsla...

Lina o Johan har vart här ikväll o vi har grillat, faan va gott! =) Sen blev de vin o spela spel, faan va bra man blev på säga en massa ord, som spelat gick ut på.... Kanske hade Lina fixat fler ord om hon oxå vart litte full? hehe..
Nåja de sparar vi till nästa helg....

Nu ska vi i säng, sova som de heter......... hä då!! :D

Onsdag....en massa kul!

Åkte ner på morron jag o Milton, gjorde lite ärenden på byn o svängde sen förbi min faster, o där var båda mina fastrar o kusinens dotter på 3 år, va skojj!!
Det blev riktigt tjejjstarkt så vi beslöt oss för att fara ut o äta, gotti gotti, Mallan åt en kycklingsallad! =)

En liten barnvakt...



Annars har mest dagen bara flutit på o jag har tagit den som den kommit.. Åkte ju på migrän igår kväll runt 20-tiden, så det vara kort o gott lägga sig samtidigt med barnen, så min egentid flög sin kos! =/ O hela denna dag har jag vart så tung i huvudet o dunkat o haft sig.... suck, ja hatar verkligen detta dilemma, det finns inte mkt annat att göra än att sova när det är som värst, o sen genomlida det onda..

Ikväll la jag barnen runt 20 o då kom Lina så vi har förlängt hennes hår, o SHIT SÅ SNYGG HON BLEV!!!

Första varvet slingor... (Lina håller bort håret så vi kunde ta "före kort", detta höll ju på glömmas!! )


Håret var jätte jätte fin kvalité så det glänste o var svårt fota... Nu är ju inte heller allt hår ihopkammat.. & sen var det dags för färgen!! ( med den fotades aldrig för håret var blött o klockan var mkt så det var dags åka hem & för mig att gå o sova)


Titta likheten, enda bruna nyansen man kunder beställa, o så var den så lik!! =) Men nu e det färgat så allt e samma guld-fina-brunfärg, sen ska bara frissan få sätta saxen i det o klippa ihop det med det egna håret..
Håret vi satte var s.k Ringhair, 100st,  blev mkt tjockt o fint! Lyckliga Lina!!


Ska se till att fota henne i nyfixat hår med ngn dag så man ser den nya-lyckliga-snyggis-bruttan, en nöjd Johan hon kom hem till kan jag tro...? ;)

Tusen tusen TACK Lina för en mkt trevlig kväll med hår & en massa surr ikväll, vilken egentid vi fick ihop det!!
En massa special hugs just for you!
=))


Men nu e det dags packa inför dagen imorron, vi ska ta faster med oss o åka hem till mommo o Janne! Där skulle vi bli serverade Taco´s till lunch, fii faan så mumma!

God natt god natt & sweet dreams....
//Malin


Tisdag en härlig dag!

Åh vad underbart det är varje morgon barnen sussar o sover, idag vaknade vi 8.30 *underbart*
Så vi klev upp o packade oss i ordning, 9.30 var vi på dagge o där skulle barnen just vara ute -vilket härligt väder vi haft idag förresten, varmt o soligt!!! =)
Dagen till ära så var det montörer där som fixade med förskolans markiser, ååh de snittrar mamma!! Tindra älskar ju att se när pappa snittrar (snickrar) här i hemmet...

Vi pussades o kramades o sen åkte jag till Lina som oxå hade barnfritt, hihi... Vi drack hennes nyinköpte god kaffe o sen la vi Milton i vagnen o tog oss en promenad, man kan bara inte sitta inne en sån här vacker dag!

Gick förbi skolan till Felicia, och lämnade hennes skridskor som blivit kvar hos oss när hon åkte till pappa i söndags..  Och där stod hon just vid hyllan, så ja hann få goda kramar av henne med, lycklig!!

In på butiken som nu börjat med goda nya kaffesorter, o köpte denna -den e det godaste jag smakat!! =)



Sen planerade jag o Lina in en spökkväll till nästa helg, o vad vi ska göra för någon läskig mat o efterrätt, kanske t.om en spökvandring för tjejjerna?? =)

Så när vi kom hem jag o Tindra igen, satte vi igång att baka, så nu finns det härliga choklad o vaniljmuffins att dekorera till efterrätt till festen!
Nu återstår bara se vad man ska klä ut sig till? Magnus o Johan tyckte det var ett bra tema på festen, jag o Lina kan ju vara dem häxor vi redan är? Nej då ska jag faan klä ut mig till en god fe´eller nåt! haha..

Tänkte fixa till dessa sen innan ferren med kanske lite grädde o ngn läskig spindel........?




& hjälpen den kan man alltid lita på.....iaf med att slicka skålen! =)



& lillebror han får ännu bara se på.....



Måste ju oxå lägga in korten på lillsnyggot när han är i gåstolen, de e ingen action i den ännu, men jag VET den kommer! Att bara stå i den o pilla på alla grejjerna e så kul så!





& så sköt ju faktisk Theo o pappan en Orrtupp i söndags! Grattis till dem! *puss*
Theo e för himla ful då han springer ut o tittar på den där den hänger på uthusväggen, pinkar o vädrar... Sticker direkt dit så fort man öppnar dörren, HAHA!!! Som att markera sitt revir.....svammel........tss...






Uppdatering...... tisdag igen!! =)

Tjolahopp -0,6kg denna veckan!!! Suuuperkass på dricka vatten eller komma ihåg mellanmålen under hela helgen, så som vanliga körde jag strikt race igår hela dagen, o javisst det ger resultat, fatta hur fort det skulle gå om jag bara va så ihärdig under helgerna, men skulle vara faan så trist så...

= -6.6kg!! *lyckligaste tjejjen* =)

TOMTEN SER DU DET HÄR??

Klicka för att stänga fönster


Åååååååh jag VILL verkligen ha detta i julklapp, vad ska jag göra för att Tomten Alias Magnus ska fatta huuuuur mkt jag vill det??
Ett halsband med 3 siffror på. med namnen på alla mina barn, samt ett silverhjärta med Magnus namn på kostar förvisso ca 1300kr.. Kollade in det i guld, men där slutade priset på dryga 4500kr (!!)

Men Magnus vill inte ge mig detta, han TROR de bara är skräp som kommer ligga o drälla överallt??! E han inte riktigt klok!?!! Min tatuering med barnens namn är det bästa jag satt på min kropp, men den syns inte alltid.... =(

Jag vill ha detta!! Sa det till han igår, men jag tror inte han kan förstå vad det skulle betyda om jag fick ett, tyvärr men karln fattar inte detta med halsband, smycken & Malin G!!? *me love*

Så jag sa kort o gott, ja då köper jag det själv som en julklapp från tomten! Hej hopp!!

smycket finns på www.familjesmycken.se


Mitt hår!!!

Efterlängtat inlägg av dem nyfikna, hihi............ Här e nya Mallan! =))




Tjejjkvällen vi hade.........

Min barndomskompis Madelene bjöd in mig på tjejjkväll i GI´s tecken här för ett antal helger sedan..Vi har många av oss kört GI nu så de var kul ta med ngt allihopa som man tyckte så där extra mkt om, o dela med sig av.. Kanonkul!!
Det var så kul få komma iväg, klä upp sig lite extra, lägga en najjs make innan man skulle åka, lite lukta gott...... - ja u name it! =)

Vi blev 6st glada fnittriga bruttor som åt kräftor, pajer, gratänger + en massa annat gotti gotti, o sjöng sing star! Ja jag var förvisso såå hes o hostig så jag kunde ej sjunga, herregud sån otur?? ;) HAHA!   Så jag tänkte lägga ut lite kort från kvällen...



Ann  (Maddes mamma)                                             Madelene
Jag                                                                            Maddes syster Ida
Min mamma                                                               Lisbeth

Babesen kör sing star!!!


Kvällens kökspigor.... Lika bra ta gamlen, de har ju gjort de förr!! ;)


En tik e ju oxå en brud!


& lillbruden kikade förbi en liten stund, ville oxå vara på tjejjferre!


Och jag trodde mig faktiskt i hela 4h utan mina barn, kanske för att jag visste att dem var med pappsen hos moffe i huset mitt emot? Där avnjöts Taco o en massa godis kan ni tro....
Men inte va man ngn partyprinsessa, nej jag blev trött i ögat då kl var 22, man e ju inte van att nattsudda, o kanske inte heller van att inte ha ngn i famnen hela tiden, så jaa, jag blev trött sitta där i soffan efter ett tag..

Denna kväll ska vi göra om brudar, med desto mer vin till mig den gången!!!

Blandade pixs!!

Sådärja, har ju glömt vad som mötte mig efter förra helgens promenad hemma på gården, vid bron på uthuset låg ju mammas lilla Missan o solade sig, hann inte fota henne,så hade hon sträckt på sig o kom för att kramas......


& för att inte tala om denna mannen, finns INGEN som har den röstresursen som Zlatan, de går inte sova med honom i samma rum, han e värre än en högt snarkande morfar!! =) Han kurrar...kurrar...o KURRAR sååå högt!!


Inne i huset igen, möts jag av Magnus som viskar.. Ok, tänker jag, barnen sover... O där ser jag lilla TindraLo (ett av mina smeknamn på henne, men va e de man säger -kärt barn har många namn..!) som väntat o väntat o.............SOMNAT ! ! i lillebrors liggdel till syskonvagnen, skönbönan..


visst e det ngt speciellt med ett sovande barn...? Varmt, gott, tryggt och vackert........ KÄRLEK tror jag känslan heter?



& så lite uppdatering med dem ljusa slingorna, imorron ska jag ta kort på resultatet, har ju klippt mig idag!!



& den store gnagaren, o då menar jag inte någon av våra långöron där hemma, (kaninerna..) utan självaste lillprinsen!! Han dreglar o dreglar, o då han gnagde på moffen kände han en bissing på G, hjälp min bebis?!? Inte ska ju han ha tänder ännu va?!! =)


Liten o stor hand.... båda fulla av värme & kärlek, så stor o så svår att säga med ord! Men här finns MKT av den varan!!!



Stor bruden har ju ikväll vart på sitt första pyjamasparty, hel nöjd att få ha Moster Emmas gamla avlagda pyjamas, som mommo sytt till henne.. Kul att den lever kvar!

Bakat har jag med gjort idag, allt enligt GI!



Yes, alldeles riktigt, jag kände att jag kan ju faktiskt ta med mig ngt gott till efterrätt om pappsen bjussar på middag!?
Så jag letade i min GI bok efter ngt gott, hade dessutom en philla ost hemma i kylen som behövde göras ngt på inom kort..
Jag hittade ett dundergott recept på Cheesecake muffins! Med nötter, phillaost, ägg, mörk choklad o annat smått o gott! Dem var ljuvliga! Men pappa sa, -ja, jag vill då inte äta ngn fler än en/månad! HAHAHAHAAAA!!



Sen lånade jag en plattång av pappa, I know, nog VET att mannen har en hemma, men Vars?? Det vet ju inte ens han? O jag som bestämt mig att ta ut alla mina extensions ikväll så frissan kan slinga mig utan problem med trasslande ext..! Så nu e dem väck, men nya ska ju i på fre igen, o några kommer jag återanvända, sparade faktiskt hela 45 st bruna som jag ska sätta i underhåret, riktigt snajjsig hoppas jag på bli!? ;-)

Ringde o god nattade Magnus ikväll o berättade om lånet av tång, -Men älskling, tror inte du jag har fleeera sånna hemma? -Ja, nog FAN vet jag de, men vet du ens VAR exakt dem är då??
-Nej ingen aning var svaret jag fick....

Jag ÄR bäst på fixa saker o ting själv!! =))

Så här kommer trötta kort på mammsen i kvällens korta hår, imorron slingad o på fre e.m kirrad o snygg?





Ja men allvarligt, måste berätta Tindras kommentar idag då jag hackade gurka ( eller Durka som hon säger)

-Mamma, jag vill åsså ha durka!
-Här då! Ger henne en ganska stor bit av sista biten... Den var riktigt rund o jämn..
Så tittar hon på den o säger, -Titta, den ser ut som moffa! =)
-Öööh, ok?? Hur menar du nu Tindra?
-Ja men som moffas HUVOD!

Nu dags att sova, 2 snoriga barn ligger just nu o sover, så de blir att vakna lite då o då inatt med nezeril i högsta hugg!

Natti......... Zzzz..



Dagen i bilder.....

Blev bjuden (eller nåja, JAG bjöd in mig på middag) hos pappsen idag! Flisan har sovit hos han tis-ons & så ville dem båda att hon skulle få stanna ytterligare en natt..
Nu var det oxå så att hon stannat o sovit hos mormor i sön-mån, o i sön kom hon dessutom från pappa o till oss.. Så i veckan har hon endast hunnit sova en enda natt här hemma!
Sagt & gjort de e väl klart att hon får sova hos moffa en natt till, men hennes ryggsäck behövde ju uppdateras, o lite kläder o dyl, så jag kom med det smarta förslaget att ja kunde ju lev detta om han bjöd på mat! ;)

& ojj vilken underbart god middag det blev, jag som e en ÄLSKARE av lax fick lax på saltbädd, remolad sås (pappa försökte bjussa o bjussa, men -nej tack sa Malin, (alias Anna Skipper) det är inget för mig! HAHA
O potatis, tunnbröd o sallad o det var sååååååååååååå GOTT ! ! ! ! ! Fick ju t.om med en matlåda med mejj hem! ;))

Sen blev det race o moffe spelade gitarr o sjöng..... O barnen................ja ni ser ju...............dem rejjvade!! Och inte var det så lätt få med dem på kort inte!







& så lilla moffen............



& Milton han va oxå med såklart =) Snart kommer han väl oxå stå där o stampa takten tills han e alldeles svettig!?


Torsdag......dags bli blond igen....

Jepp Mallan e ombytlig, nu ska jag inte vara brundin längre! =) Men jag har trivts bra i mitt bruna hår, dock gjorde jag ju en intensivtoning som med tiden nu börjat mattats ut o jag kände faktiskt inte för att lägga in samma färg igen. Jo jag e ombytlig!

Så nu ska jag till frissan i veckan, lägga in en massa slingor i blont i överhåret, har även funderat på ha kvar de bruna extensions jag har nu i underhåret o behålla dem bruna.. (jaa mitt hår E fejk...) haha
Iaf så e ju jag ekonomisk, hihi så jag hade ju såklart nåra blonda ext till mitt överhår liggandes här hemma, så dem sätter jag fast själv, en redig kvinna heter de ju! =))

Ganska så snygg färg tycker jag, hoppas bara på nyllet passar i det! Vi ska ju på 30 års ferre den 8/11, min kusin Lena som fyller, ska bli skojj! O har blondiner inte mer kul...??? =)

Men nu ska jag sova, för klockan slog just 22!  Natti!!





Foto på g!

Ett morgonkort på ett busfrö på väg till dagge.... Fotografen skulle ju komma dagen till ära, så sötnöten gick med på svansar o mammas ord -INTE ta bort dem förrän han med kameran är klar! Hm, få se hur det lyckats.. Hon sliter nämligen av sig svansarna innan vi ens hunnit gå ut från badrummet i vanliga fall...

Men jag lämnade en mkt stolt tjejja som ville visa alla, o när hon gick så promma hon med kraftiga steg, bara för att känna hur svansarna guppade så coolt, ja hon e för härlig! haha....




Före & efter......

Egentligen hatar jag dem kort jag lägger ut nu, men det ena är mitt motivationskort (från Miltons dop) o det andra för att jag faktiskt måste inse att jag ser ut så just nu, men mer ska bort, nästa vecka e de mindre o veckan efter de ännu mindre, så jag hoppas att dagens kort oxå snart är ett minne blott!!!

Måste bara lägga in ett underbart kort på mannen i mitt liv *GUD VA JAG ÄLSKAR DEJJ*
(kolla in den galna 2 åringen bakom, undra om man känner henne?? hon hade verkligen race på dopet, haha!!)




MOTIVATIONSKORTET:



& så dagens...................6Kg lättare............



Och JAA visst. det ÄR skillnad... Men jag tycker mig inte se det i spegeln eller på kläderna.... Synd som tusan att jag inte mätt mig, för Ok, 6 kg, men jag tror på ändå fler centimetrar!??




Uppdatering....

Ja så var det tisdag igen, o vägningsdags igen =))
Kan ju göra glada YBERlyckliga gubbar eftersom vågen visade -0.7, fatta ytterligare 7hg!!!
Nu e resultatet, på 7 veckor har Mallan lossat 6 KILO!!

Få se om man törs ut o gå idag eller om man råkar på ngn björn, hujja nej tack! Men de e ju bra för mina hg..

Lev o må o ha en toppen dag, de ska Mallan ha, ett leende på lipzen för mina bortplockade 6kg!

Min helg...... (ta det med en nypa salt..)

Haha, måste bara visa en välkommen matta som hade passat bra på Mallans bro denna helgen,  =)
En trött grinig mamma e vad jag har känt mig som, men sen har jag faktiskt sovit o sovit o sovit, e detta ngn hormonspel så där när barnet har passerat 4 mån eller vad?? :-o

Denna matta kan man hitta på bron till min mammas blivande hem, kanske inte känner sig så välkommen hem då, vilken tur hon gjort så vacker höstdekoration utmed infarten då istället som man först möts av! =)

O så en mkt underbar Tindra som äter sina egenplockade röda vinbär den där dagen hos mormor.... *puss lovely*










HOLY DIVER ! ! !

JA just de, nu har Mallan lyckats ytterligare med detta jävla snack om björnar!!
(det finns nämligen INGEN som e lika björnrädd som denna mamman!!)
Drömmer jag inte mardrömmar om dem, eller får veta då vi bott här i Stockfors, att bara ngn km längre upp, dvs i Björkberg -så är det SVERIGES BJÖRNRIKASTE ställe, -va faan gör JAG här!!!? HELP!!

Har frågat mannen när i h*vete de asen rör på sina feta rumpor här i krokarna, skymning o gryning, var hans svar... -ja men tusen tack för de! Då prommar jag på dagen! =))

MEN så.......jaa vad händer idag då -DAGTID tror man??

Ja där går man o tycker Theo markerar så mkt mot skogen, o inte ville han springa så himla mkt in i skogen heller, nej han springer mest på asfaltvägen, lite lite i diket, o stannar, vädrar, stannar vädrar... Hm, både jag o prommarpolaren Anna tycker detta är skumt, o hon säger -ja, de e väl björnen??
(för saken e den att de nu tydligen bor en liten äcklig björnmamma med sina 3 små bebisar i vår skog, fick jag berättat för mig i e.m....)
Så vi fortsätter, men den där klumpen o känslan (ni vet den där känslan man ska gå efter i magen...joo då..)
i magen gör sig påmind o jag tror vi både kommer på oss hur vi både pratar o stojjar bara högre o högre...

O så!!!!! Där vi går, är det inte BLÖTA STORA BJÖRNSPÅR RAKT ÖVER VÄGEN!!!!??? Ja mitt framför näsan på oss!!
Bajjs alltså, vad gör man nu???? NÄR har den passerat..?

Men Theo e som vanligt o verkar inte alls spec rörd el så, så vi fortsätter... Men de kändes ganska kymigt gå där, o hade jag vart själv hade jag vänt på klacken direkt! =)

Så frågan är nu, när i h*vete kan man lita på att dessa äckel inte passerar här egentligen, de där me skymning o gryning vet jag då rakt inte vad jag ska tro om.......? Bara vänta till vintern o snön kommit så dem gått o snarkat?

Lev o må, imorron har jag invägning igen...... Tror på ngt ynka hg denna ggn, har frossat lite i helgen, de va behövligt o nu dröjer de länge tills nästa ggn... =))

Hej hopp! /MammaMalin!


Lite bilder....

En mkt nöjd dam som dukat upp fikabordet då grannarna kom över o hjälpte oss rensa fikafatet efter helgens kalasande =) Tindra hon e ju för go, ÄLSKAR att få hjälpa till! & jag låter henne verkligen få göra saker o ting på hennes egna sätt, hon blir ju så stolt....! =) (Kan ju lägga till att favvosysslan e stapla klossar)

 

Och tisdag 7/10 tog vi oss en härlig promenad här i byn, härligt gå ut få känna den lite små kalla luften, näsan blir så där sött ljusrosa.. Lillebror behövde en powernap för att orka kvällen innan läggdags.. Sen gick vi hem o åt köttsoppa, hur gott e inte det efter en stund ute?? Tindra skjutsade hela vägen o vi prommade 20min! =)





Men dagens bästa kommentar var ändå när hon ÄNTLIGEN fick se Theo bajja.... (hon hade gått o sagt -Theo bajsa nu, som att hon kunde be han lika som då hon säger "sitt" el "varsågod"..??)
Hon sätter sig på huk o tittar nära.....NÄÄÄRA, o sen utbrister hon -Men BLÄ, de luktar ju SCHOIT!!!!

Så jaa Theo va med han med förståss...


Uppdatering med vikt...

Ja som jag trodde, denna vecka var 9hg minus!!! O inte 4 som det som visades igår, dock oammad även denna morgon! =) Kanoners!
Så nu blir det tisdagsinvägning istället.. Hej å hå! /Mallan

TURKIET HERE WE COME!!!!!!

Jaa detta är min prestent till mannen i mitt liv! Kunde ju inte skriva vilken prestent jag planerat in till honom, eller oss båda samt Felicia..
Vi kommer att åka tillbaka till platsen vi tillbringade vår smekmånad på, men denna gången ta med oss stortjejjen! Ska bli riktigt underbart! Turkiet, Alanya o Pegasos 5 stjärniga hotell Royal!

Jag pratade även o planerade allt med Magnus kusiner från Sköone (Taekwondo & Knùdeln) haha namnen säger DEM allt! Tror dem brukar läsa här i min blogg, fniss..... Dem o deras barn var med oss förra sommaren på Pegasos i Alanya, så nu ska vi alltså träffa dem där igen!!!

Iaf för den som vill kika finns det underbara bilder på denna adress, http://web2.nazar.se/royal kolla gärna in multimedia, där det finns hur mkt bilder oxå som helst, jag LOVAR detta ÄR ett paradis! Barnvakt till Tindra o Milton e oxå redan fixat, tack mommo! =)

Nog för att det är ngn månad kvar, i stort sett ett helt ÅR innan vi får åka, den 5 sept -09, men de e ju alltid härligt ha ngt att längta till så här i höstkylan o vinterisen som snart e här....

Nej nu ska ja ta o kolla in lite sidor på datan, o sen krypa i säng, tjolahejj!! /Mammamu!

Veckans uppdatering...

Jaa ytterligare en jävla besvikelse då vågen endast visade -0,4 kg.... SUCK! Men det är så sjukt, för då jag väger in mig måndag morgnar e de oftast bara ngt ynka hg, men om jag sedan väger mig nästa dag el 2 dgr senare så visar det en massa minus, typ 1 kg!?

Jag har vart otroligt kass på komma ihåg mellanmålen i helgen, o endast ätit frulle, lunch o middag, dvs alldeles för lite =(
Sen däremot vart ganska dålig på komma ihåg att dricka, vilket jag oftast gör då ja börjar vara lite smått hungrig, eller bara ja kommer ihåg de...
Så jag pratade med Mona idag, o hon trodde som jag funderat på, att byta invägningsdag till tis el onsdag (för det går så himla bra under veckan med mellanmål, dricka vatten o motion, jag har ju bara mig själv o barnen att tänka på) att det kanske behövs rensas ut lite slaggprodukter efter en lite slarvig helg för att resultaten ska bli rättvisa..?

Så jag gör ett nytt försök imorron med invägning.. Dessutom var jag även denna morgon oammad..

Mobiltelen e mitt allt nu, då jag kan surfa via den! Jippie!!

Bredbandet..........igen!!

Jaa så ska vi tydligen vara drabbade av vara-utan-&-bli-galna-av-inget-bredband-i-hemmet IGEN!!
Som ja skrivit förut har vi haft så mkt tjorvande med vår leverantör så vi har bytt, men då skulle detta ta 8 (!!!) dagar innan dem skulle kunna koppla in sig...... suck!!
Hur beroende e man inte av data o internet?? Ja men massor! Men iaf så har jag ikväll loggat in mig via mannens telefon, går ju ruggigt s.......a.........k.........t......a... Men men, ja kan uppdatera mig iaf! Iaf ikväll, få se då om han  lyckas med min tele så jag kan ha internet denna veckan, han e ju borta nu igen, o med han hans telelur.. =(

Usch o fy, ytterligare en helg är förbi =( o jag har ångest över att bli ensam hemma igen, måtte det inte komma mer snö, ja läste alldeles riktigt, det var SNÖ här i helgen, herregud så ska den skiten oxå ner! Nej men de blir faktiskt vitt, rent o vackert när den kommer, men dock kallt, isiga rutor o barnen måste kläs på en hel del innan man kommer sig ut genom dörren.. O jag har inga vinterluddor på bilen, men blir de kris ringer jag ngn snäll o händig karl som fixar de till mig, får väl blinka o ta fram rådjursblicken..? ;)

Men nu ska jag i säng, trött nå enormt i ögat.. Inga bilder här nu, som kanske förstår, men de kommer!!

Imorron dagen D igen, hoppas på några hg minus..... Kram o natti! 

RSS 2.0