Farsdag..

Ojj, höll ju på glömma bort..! Jag o systeryster passade på att gratta pappsen på farsdag redan i fredags, vi visste ju inte hur vi skulle må på söndag efter 30 års ferren ;)

Så han fick goda bullar o ett vackert hjärta...




Sen kom Felicia hem till oss i söndags, o som hon hade pysslat till Magnus.. Hade skrivit en låång saga på Äkta Barbie brevpapper! Om en traktor som hade kört fast o inte kunde komma öp! Ja hon e för härlig denna tjej, ett hjärta av GULD!!


Kommentarer
Postat av: Lina

Vilket fint hjärta ni hade köpt, förstår att eran pappa blev glad! Jag måste fylla på telefonen, därför har jag inte skickat tillbaka nått mess, men snart!

Jag är inte rädd för att behöva vara barnvakt, med så snälla barn som sover hela natten är det ju inga problem. Det var bara mysigt. Och Wilma tyckte det var så kul att dom var här & att vi fick låna dom.

Fina bilder på barnen, & han ser fatiskt ut som räkost barnet på reklamen. Så likt! Kom förbi imorgon, jag har kaffet klart! Sov gott & Kram

2008-11-11 @ 22:53:38
Postat av: Emma

Ha ha ja med jag jobbar ju nu så det händer inte så mycket att skriva om annat än att idag har jag vikt 1000 tröjor hängt upp 20 jeans! haha men men kika in nu får du se snyggbilder från lördagen! Ska köpa deg idag jag med!!!! MUMS! puss på familjen

2008-11-16 @ 14:25:45
URL: http://emmaumeabo.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Ja men jäklar, Benjamin hade sagt till mig att förra veckan var sista, men inte då. Nog for han iväg redan söndagkväll, så inte hann man mycket i helgen. Vi ska till er om jag så ska dra han till Stockfors! Till veckan ska han nog vara hemma och jobba på garaget, så då blir de inte lika stressigt till helgen. Vi får höras, sleep tight!

2008-11-17 @ 21:09:48
URL: http://benjamineriksson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0