Dagen D

& nu verkar det som om hon Mallan ska ha en sån där otrevlig stå stilla period igen...? O jag minns!! när ja hade den sist, pågick den i 3 hela veckor, detta kan verkligen tryta på humör o orkeslust, men ja vet att ja fixar ännu en period!! =)
.....eller så beror detta +-0  på att vi varit vakna till kl 2 om natten denna ledighet, sovit som grisar till minst kl 10, ätit  endast frukost o middag o Inga mellanmål, alla mat på helt otroligt olika tider, något bättre vad gäller att få i sig vatten däremot o promenader i stort sett varje dag!! Men vad hjälper det?

Nu e mannen på sitt arbete igen o Flisan just åkt med skolbussen, ja ska lägga mig o slappa lite i soffan innan de e dags för dem små att knorra sig upp från sängarna.. Så med andra ord, härliga tider med härliga rutiner igen, ja tacka vet jag dem -RUTINER!!! =))

By the way, här e de kallt idag -22,6 visade mätaren, man vaknar!! =D

So long....../Mallan

Kommentarer
Postat av: Mona

ja men visst blir det skönt med rutiner. stiga upp i laga ordning och lägga sig i tid. vi har varit vakna till 2 tiden flera dagar i streck...



imorgon står hon mona på vågen... och så var det mätning också... :S

2009-01-07 @ 08:14:30
URL: http://mittimittliv.bloggagratis.se
Postat av: Jenny

Hej :)

Tv möbeln köpte vi faktiskt på Ikea, den ser verkligen inte ut att komma från IKEA. Den kostade 2800:- men då köpte vi en hyllförvaring som hör till den bänken också, men den är inte på plats ännu, tror den kostade 1400. Tyckte inte att de blev så dyrt ändå :)

10000 känns ju liite väl mycket att lägga på en tvbänk ;)

2009-01-07 @ 15:35:58
URL: http://jennylundberg.blogg.se/
Postat av: Anna B

Oj det var kallt, lika kallt som det är här klockan 17 alltså.

Har haft min första vardagsdag. Det känns skönt att återfå rutinerna...

Ha en härlig kväll! kram anna

2009-01-07 @ 16:59:38
URL: http://skrivanne.wordpress.com
Postat av: Jenny

Nej, tcykte inte alls de var dyrt :) Ja, precis, glöm inte släpet, haha. Menmen, de gick ju bra trotts allt. Men nästa gång blir de släp omen man inte ska ha någonting speciellt :)

2009-01-07 @ 22:15:51
URL: http://jennylundberg.blogg.se/
Postat av: Jenny

Haha, FYRA?!Då förstår jag verkligen att ni behöver ett släp, kanske två ;) De kanske blir 2 varv då jag är där, nu blev de bara ett varv o tur var ju det då de gick som de gick ;)

2009-01-07 @ 22:42:00
URL: http://jennylundberg.blogg.se/
Postat av: Jenny

Taack ! Är riktigt nöjd, kul att fynda ibland :)

Vad duktig du har varit, kämpar ju själv med mina kilon.. känns inte som att jag tar mig någonstanns fast än måttbandet visar att jag minskat, så de är väl bra:) Vad kör du för metod? :)

2009-01-08 @ 10:32:49
URL: http://jennylundberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0